KULIĆKE PONOVO U ZADRUZI? Miljanina objava mnoge bacila u REBUS - MI SPREMNE, A VI? (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.12.2021 | 16:39


Miljana Kulić, koja je nedavno diskvalifikovana iz "Zadruge 5", svojom novom objavom na Instagramu navela je mnoge da pomisle kako se Kulićke vraćaju u Belu kuću.

Foto: instagram.com
KULIĆKE PONOVO U ZADRUZI? Miljanina objava mnoge bacila u REBUS - MI SPREMNE, A VI? (FOTO)

Miljana Kulić koja je nedavno diskvalifikovana iz "Zadruge 5" zbog agresivnog ponašanja i napada na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, vratila se u Niš i posvetila sebi sudeći po njenim objavama na Instagramu.

Miljana je nedavno napravila Tviter nalog na kom se čak i previše oglašava, a na istom koristi svaku priliku da moli Željka Mitrovića za povratak na velelepno imanje.

 

 

Njena majka, Marija Kulić, se i dalje oporavlja nakon lečenja i pokušaja da zaustavi uznapredovali rak, a priznala je da joj se uopšte nije dopao način na koji je Miljana učestvovala u petoj sezoni, pa smatra da bi mnogo bolje iskontrolisala ćerku da je i ona sama ušla u rijaliti. 

- Dogovarala sam da uđem u rijaliti kada završim sa lekarskim rezultatima. Stabilno je stanje, posle Nove godine ću najverovatnije ući - rekla je nedavno Kulićka.  POGLEDAJ GALERIJU

Ono što je zaintrigiralo mnoge, jeste nova Miljanina objava na Instagramu.

Ona je pokazala na svom storiju kako su se ona i njena majka sređivale, a u opisu jedne fotografije napisala je:

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana i Marija Kulić

 

- Mi spremne, a vi?

Mnogi su pomislili da ova Miljanina objava znači kako se ona i Marija vraćaju u "Zadrugu" zajedno, a da li je to istina ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO: