MINA VRBAŠKI ŽESTOKO OBRUSILA DALILI: Ti si najveći ODRON, smeće koje VARA muža! (FOTO)


IZVOR: Republika - 21.12.2021 | 21:04


Mina Vrbaški oglasila se na svom Instagram nalog, kako bi odgovorila na uvrede upućene njoj od strane Dalile Dragojević.

Foto: ST/D. KADIĆ
MINA VRBAŠKI ŽESTOKO OBRUSILA DALILI: Ti si najveći ODRON, smeće koje VARA muža! (FOTO)

U toku emisije ''Pretres nedelje'' Dalila Dragojevć i Filip Car su ušli u još jedan okršaj gde je zadrugarka htela da se fizički obračuna sa njim. Dalila je napala Filipa da jeljubomoran, a onda je potkačila i njegovu bivšu devojku Minu Vrbaški.

- Ne možeš ti da mi pričaš, ti si bio sa devojkom koja se deklarisala kao prostitutka - rekla je Dalila, vidno aludirajući na Minu.

Sada se i bivša zadrugarka Mina oglasila na svom Istagram nalogu. Mina je objavila Dalilinu sliku iz "Parova" a ispod je osula žešću paljbu.

Foto: printscreen

Minina objava

- Zanimljivo kako se u onoj ''disciplini najgora'' mene uvek sete da pomenu, najveći odroni! Te tako večeras gospođa ''imam muža, a imam i dečka'' mene pominje kao najgoru! Pa gospođo Dalila, ono što si ti radila, radiš i pokušavaš sada (Al te niko neće više) nije radio niko! Ej, meni će jedno smeće koje na nacionalnoj frekvenciji vara muža, a da je pritom i on sam prisutan, da kaže bilo šta! - glasio je tekst koji je Mina objavila uz Dalilinu staru fotografiju.

BONUS VIDEO: