HUSO MUJIĆ BESAN NA DRAGOJEVIĆE! Dalilin otac osuo po Dejanovoj porodici: KAKO IH NIJE SRAMOTA DA SE RADUJU TUĐOJ NESREĆI?


IZVOR: Republika - 19.11.2021 | 17:46


Nakon što su Dejan i Dalila Dragojević potpisali papire za razvod braka oglasio se i Huso Mujić koji je rekao da je jako ružno šta radi porodica Dragojević koja se otvoreno raduje zbog razvoda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink
HUSO MUJIĆ BESAN NA DRAGOJEVIĆE! Dalilin otac osuo po Dejanovoj porodici: KAKO IH NIJE SRAMOTA DA SE RADUJU TUĐOJ NESREĆI?

Dalila Dragojević više puta je rekla kako svom sada već bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću ne planira da ostavi ništa što su stekli u braku, te da će kuću u Gornjem Šepku zadržati za sebe. Njen otac Huso Mujić stoji pri svom stavu da će kuću o kojoj se raspravlja u ''Zadruzi'' pripasti Dejanu Dragojeviću.

- Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali celu ne. Ja i dalje stojim iza toga - kaže Huso za "Blic" i dodaje:

Foto: printscreen/RTVPink

Kuća u Gornjem Šepku

- Ako želi celu kuću, neka izvoli da plati Dejanu polovinu kuće i neka je zadrži za sebe. Ona hoće celu kuću, a da njen supružnik ne dobije ništa? To je sramota.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan i Dalila Dragojević potpisali papire za razvod braka

Dalilin otac smatra i da je ružno što se razvodu braka raduje porodica Dejana Dragojevića, te da kakva god da mu je ćerka nije lepo smejati se tuđoj nesreći.

- Video sam da se David i njegova porodica raduju što su se oslobodili Dalile. Moja ćerka jeste najgora i svašta je uradila, ali kako ih nije sramota da se raduju tuđoj nesreći? Gde je taj isti David bio prethodnih pet godina dok su oni živeli u Gornjem Šepku. Što im porodica nije dala krov nad glavom? Gledali smo Dejana ovde kao malo vode na dlanu, a oni opisuju da mu je u Gornjem Šepku bilo kao u logoru. Sramota! Neka budu pošteni i neka kažu kako stoje stvari - zaključuje Huso Mujić.