DALILA ODLAZI KOD HODŽE DA BI SMUVALA DAVIDA, ONI JOJ SREĐIVALI MUŠKARCE: Vendi otkrila MRAČNE TAJNE Mujićeve, uništila je do kraja! (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.11.2021 | 20:48


Vesna Vukelić Vendi prokomentarisala je ljubavni trougao iz rijalitija ,,Zadruga 5".

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
DALILA ODLAZI KOD HODŽE DA BI SMUVALA DAVIDA, ONI JOJ SREĐIVALI MUŠKARCE: Vendi otkrila MRAČNE TAJNE Mujićeve, uništila je do kraja! (FOTO)

Ekstravagantna pevačica i estradni filozof Vesna Vukelić Vendi već neko vreme se ne pojavljuje u medijima. Pevačica se potpuno povukla u ilegalu, a ono što ju je ovaj put navelo da se oglasi svakako da je tema u rijalitiju ,,Zadruga 5" i ljubavni trougao. 

Vendi je i inače ostala upamćena kao jedan od najuspešnijih rijaliti učesnika svih vremena, a ovaj put je prokomentarisala aktuelne trendove i osvrnula se na rijaliti ,,Zadruga 5" i iznela tvrdnje da se Dalila Dragojević bavi crnom magijom. 

Foto: Privatna arhiva

Vesna Vukelić Vendi

 

Podsetimo da se i ranije pisalo da se Dragojevićka bavila crnom magijom i da je odlazila nekoliko puta kod raznih vračara i magova. 

- Pričaju da je Dalila obilazila hodže tamo iza Tuzle koji su joj sređivali muškarce, ne samo Dejana već i druge. Ona nema trunke ljubavi u sebi, ona je tragikomična ličnost koa živi od otpadnih energija. E sad, postavlja se pitanje kako se lisica dalila preko noći odljubila od Davida i zaljubila u njegovog vrata Dejana? On ne bi mogao da se zaljubi u tako zlu osobu da ni on nije kvaran - ističe Vendi, pa se potom osvrnula na pevačicu Sandru Rešić, koju već neko vreme ne gotivi:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

- Sandra je prišipetlja, prvo je bila podrška Dalili, pa je promenila dres. Ustvari ona je biljka puzavica i traži nekoga da se zakači i puže. Kada se vidi ona faca, vidi se da je drndara, to je inače Gargamelova devojka. Ona je poseljara koja stoji ispred kapije i gleda ko šta radi i nosi. Sandra dolazi i kada je niko ne zove ig ura svoju njušku. Ona je posle svega uz dejana, kao prijatelj mu je i ortak, a patološki je zaljubljena u njega - zaključuje Vendi u emisiji ,,Grand magazin".