MOLILA PRODUKCIJU DA NE PUŠTA SNIMKE: Mladen Vuletić OPLEO po Dalili! Što sad NE MISLI na baba!


IZVOR: Republika - 14.11.2021 | 14:58


Dalila Dragojević odlučila je da sa Filipom Carem ode korak dalje. Nakon "Zadrugovizije", ona ga je odvela u hotel, legla je preko njega i započela vrelu akciju.


Foto: Republika

Mladen u neverici zbog Dalile

Kontroverzna zadrugarka, Dalila Dragojević, odlučila je da ode korak dalje sa svojim dečkom Filipom Carem, te je posle "Zadrugovizije" legla preko njega i počela da ga ljubi.

Kako se zadrugarka već par nedelja hvalila svojim sposobnostima u  krevetu, sada je imala priliku i da ih pokaže. Car i Dalila su nakon višeminutne vrele akcije nastavili da se maze uspod pokrivača.

 

 

Podsetimo, Car i Dalila su isticali da su  nekoliko puta pokušali da imaju odnose, ali da ih je uvek nešto kočilo,pa se desila večeras, nakon što je Dejan zvanično zatražio papire za razvod braka.

Foto: E-Stock

 

Naime, Dalilin bivši dečko, Mladen Vuletić, sa kojim je bila u vezi u rijalitiju "Parovi" ispričao je u emisiji na "Hype TV" kako je takve momente ona imala, dok je bila intimna sa njim u pomenutom rijalitiju.

- Ona je već imala intimne odnose u rijalitiju. Ja znam njene pokrete ispod jorgana. Kad je bila u "Parovima", molila je produkciju da ne puštaju zbog njenog baba snimake. Govorila je: "Nemojte, kumim vas bogom, ubiće me babo". A sad evo šta radi crnom babu, čovek završio u bolnici - rekao je Vuletić.