MILICA KEMEZ POKRADENA? Svetski kreator iskopirao zadrugarku, uzeo njeno autorsko delo! (FOTO)


IZVOR: Republika - 11.11.2021 | 11:02


Milica Kemez, kontroverzna učesnica rijaliti "Zadruga", oduvek je imala talenat za kreiranje, te je posle četvrte sezone rijalitija, ostvarila svoj san i pokrenula svoj modni brend.

Foto: printscreen/pinktv

Milica ukrali kreaciju

Drugoplasirana učesnica četvrte "Zadruge", Milica Kemez, pre rijalitija je imala svoj frizerski salon i samo se bavila njime, ali je oduvek  imala talenat za kreiranje, te je posle četvrte sezone rijalitija ostvarila svoj san da pokrene svoju modnu liniju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kemezova pokrenula modnu liniju

Koliko je talentovana za svoj novi poziv, imali smo prilike da vidimo u Zadruzi, a u nekim emisijama je ponosno nosila komade iz svoje nove linije. Miličina ideja za model ženskog odela je skoro identična modelu prestižnog svetskog brenda.

Sličnost Miličinog idejnog rešenja za ženski komplet i modela jednog od najpopularnijih brendova je neosporna. Kemezova je izrazila svoju zbunjenost a i ponos time što je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju obe kreacije, ali i da je njena slika stavljena čak pre devetnaest nedelja, dok je druga fotografija okačena pre dva dana.

Foto: Instagram/milica kemez official

Kemez line i Guči imaju istu kreaciju