DALILA NA APARATIMA! Nakon bratovog NERVNOG RASTROJSTVA, David ulazi da se obračuna sa PRELJUBNICIMA , Dragojevićki neće biti dobro!?


IZVOR: Republika - 27.10.2021 | 07:10


Sudeći po navodima iz medija, na imanju u Šimaonvcima postoji mogućnost da se uskoro se pridruži David Dragojević, koji bi zasigurno ponrsio konce mnogima, a ponajviše Dalili.

Foto: printscreen/instagram.com/david_dragojevic

David ulazi da pomogne Dejanu

Brak Dalile i Dejana Dragojevića doživeo je svoj krah i to ni manje ni više, nego zbog Filipa Cara. Dalila je burmu skinula pre nekoliko dana, a onda potom na zaprepašćenje mnogih, ponajviše Dejana kome se i obratila direktno, rekavši da više nije njegova supruga, te da se oseća slobodno da radi šta god poželi i da je brak koji postoji samo na papiru u tome neće sprečiti, potom je usledilo i javno priznanje veze sa Filipom, vrelim i strastvenim poljubcima. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila se ne odvaja od Filipa

Cela ta dešavanja osim Dejanu, smetaju i njegovom bratu Davidu, koji po sudeći po navodima iz medija, odlučio da uđe i da se obračuna sa Dalilom.

- David je dobio ponudu koju je u prvi mah odbio, ali kako vreme prolazi sve više razmišlja da li mu je mesto pored Dejana u ovom rijalitiju. On se poverio kako bi najradije ušao i uhvatio svog brata za ruku i odveo ga iz rijalitija, ali je svestan da u ovom trenutku tako nešto nije moguće. David odlično poznaje svog brata, zna da Dejan ne ume da pokazuje emocije i da sve trpi stoički, a da se pri tom iznutra jede. Stoga se plaši da ovakvim ponašanjem ne naškodi sam sebi. Njemu nije bitna ni visina honorara, već samo osećaj da je potreban svom bratu - rekao je izvor blizak porodici Dragojević za Srbiju Danas.  

Ipak, ono što Davida i dalje odbija od odluke da pristane na ulazak je strah da Dejan neće dobro prihvatiti kada vidi da mu brat ulazi u kuću, a u ovom trenutku najmanje želi da nanese svom bratu novu neprijatnost, ali sudeći po tome da je sve neizvesnije, postoji dobra mogućnost da se David uskoro nađe iza zidine Bele kuće i pomrsi konce mnogim ukućanima.