MATORA U AKCIJI SA ZGODNOM PLAVUŠOM: Pred punom sobom zadrugara, zavukla joj se u krevet i radila OVO! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 09.10.2021 | 10:30


Zadrugarka Jovana Tomić Matora ponovo je pokušala da osvoji MC Alex i to kod nje u krevetu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora u akciji sa MC Alex

Zadrugarka Jovana Tomić Matora poznata je po svojoj burnoj i turbulentnoj vezi sa Sanjom Stanković, ujedno i njenom bivšom devojkom, sa kojom je vezu započela baš u rijalitiju ,,Zadruga". 

Raskid Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković svoju romansu započele su u rijalitiju ,,Zadruga 1", pred milionskim auditorijumom, zbog čega su izazvale veliku pažnju naroda. Međutim, kako je vreme prolazilo, na površinu su isplivavale skandalozne svađe, burne reakcije, ljubomorisanje, ali i fizički okršaji, nakon čega su njih dve donele odluku da stave tačku na ljubavnu romansu. 

Foto: printscreen/instagram

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković raskinule

 

U ,,Zadruzi 4" odnos Stankovićeve i Matore eskalirao je, pa su jedna o drugoj iznele sav ,,prljav veš", zbog čega je cela nacija bila u šoku. Sada kada je prošlo skoro godinu dana, Sanja i Matora više ne žele da govore jedna o drugoj, ističući da je svaka krenula svojim putem. 

Jovana Tomić Matora u krevetu kod druge devojke!

U rijalitiju ,,Zadruga 5" Jovana Tomić Matora ,,bacila je oko" na MC Alex, zgodnu plavušu, kojoj se prikrala u toku noći u krevet. Matora je poznata po tome da ne zna da odustane i da je istrajna u svemu što naumi, tako da nije ni čudno što je na sve načine pokušala da dopre do kreveta MC Alex

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora u krevetu sa MC Alex

 

Ovo nije prvi put da je Matora pokušala da osvoji zgodnu plavušu, ali za sada i dalje potpuno ne uspešno. Izgleda da je Tomićeva izuzetno slaba na plavuše, a kako će na sve reagovati kada bude videla Ana Korać, sa kojom se Matora ljubila pred karantin, ostaje nam da vidimo.