IVANA, NEMOJ DA PRAVIŠ OD NAŠEG DETETA SIROČE! Kristijan Golubović OTVORIO dušu o odnosu sa suprugom, pa priznao: VIĐAM DETE PO ĆOŠKOVIMA!


IZVOR: Maša Komatina - 05.10.2021 | 13:35


Bivši zadrugar Kristijan Golubović za portal Republika.rs otvorio dušu, pa priznao u kakvim je odnosima sa Ivanom Veljković.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/printscreen

Kristijan Golubović o Ivani

 

Kristijan Golubović prevario je javno suprugu pred milionskim auditorijumom u "Zadruzi 4" sa 23 godine mlađom Kristinom Spalević, i tako postao jedan od brojnih rijaliti preljubnika, koji su na taj način započeli vezu, ali za razliku od ostalih na iznenađenje svih, oni su njihovu ljubavnu avanturu nastavili i izvan rijalitija, a supruga je pala u drugi plan. Iako je naizgled sve delovalo bajno, mnogi su pomislili da u odnosu bivšeg robijaša i njegove sada već bivše supruge Ivane Veljković teče med i mleko, međutim istina je sasvim drugačija. U moru brojnih spekulacija i šuškanja o njegovom odnosu sa bivšom suprugom, Kristijan Golubović je eskluzivno za naš portal odlučio da otkrije istinu: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović otvorio dušu za portal Republika.rs

 

Naime, kako nam je Kristijan otkrio, bivsi zadrugar tvrdi da mu supruga Ivana sa kojom je i dalje zakonski u braku, uskraćuje da viđa ćerku Veru, za koju je on posebno vezan. Golubović dalje tvrdi da mu je izuzetno teško što ćerku viđa samo po kafićima ili sličnim mestima i to samo na 2 do 3 sata.


- Moje mišljenje je da dete treba da ima 2 roditelja, a ako nema onda je to dete siroče. Ivana ima nekih problema, ne može da pređe preko moje prevare, i to je rezultiralo ne viđanjem deteta. Ona mi je uskratila viđanje deteta, smem da ga vidim ma 2-3 sata, po nekim kafićima, ćoškovima, parkovima. To nije normalno jer sve trpi dete, koje ni za šta nije krivo - završava izlaganje Kristijan za Republika.rs. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović

Podsetimo, pored ćerke Vere, Kristijan takođe ima i sina Lazara kojeg je dobio u braku sa Danijelom, a domaća publika je imala prilike da ga upozna tokom Kristijanovog gostovanja u rijalitiju "Farma". Kristijan je tada otkrio da je sina priznao posle 20. godina, ali bez obzira na njihov zamršen odnos, njih dvoje su uspeli da pronađu zajednički jezik.