STANIJA NEPREPOZNATLJIVA: Starleta promenila lični opis, isplivala fotografija kako je izgledala PRE PLASTIČNIH OPERACIJA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.10.2021 | 06:47


Zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević uradila je sve poznate operacije i tretmane lica, od napumpavanja usana, preko sređivanja jagodica, do mačijih očiju, a sada je isplivala fotografija kako je izgledala pre svih tih zahvata.

Foto: printscreen/RTVPink

Stanija Dobrojević neprepoznatljiva

Zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević ne krije da ulaže u sebe, što trenirajući konstantno, što ubrizgavajući u sebe sve što bi je učinilo lepšom ili joj zateglo lice, kako bi ona bila zadovoljnija i srećnija. Na sve to, starleta neretko koristi i fotošop i brojne aplikacije za ulepšavanje, te se potpuno izgubio uvid u to kako ona zapravo izgleda.

 

 

Kako je od svega toga počela polako i da menja lični opis, na društvenim mrežama je isplivala fotografija Stanije pre silnih operacija i tretmana, fotografija na kojoj je uistinu mlađa, ali koja nam može donekle dati uvid u to kako bi izgledala da nije sebe podvrgla brojnim plastičnim operacijama.