TARA SIMOV NE SKIDA POGLED SA MATEJE: Isplivali dokazi da ne može bez njega, prati mu SVAKI KORAK! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.10.2021 | 13:09


Tara Simov iznenadila je sve svoje pratioce objavom na svom Instagram profilu na kojoj se jasno vidi da uredno prati petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i to ni manje ni više, nego svoju bivšu veliku ljubav Mateju Matijevića.

Foto: printscreen/republika.rs

Tara Simov prati Mateju Matijevića

Jedan od učesnika pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Mateja Matijević, ujedno i bivši partner Tare Simov, uplovio je u ljubavnu romansu sa Anđelom Đuričić, a njegova bivša devojka se konstantno pominje u rijalitiju, te je zbog toga, ali i mnogih drugih stvari njihova veza reklo bi se, pred pucanjem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Mateja Matijević dok su bili u vezi

Simova je takođe prekinula svaki odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i odlučila da se posveti sebi. Javnost je neretko podsećala na veliku ljubav Tare i Mateje, a rednovno je isticano i da se Simovoj nisu ugasile emocije, što je ona sada i potvrdila na svom Instagram profilu. 

 

 

 Naime, ona je objavila na svojim društvenim mrežama snimak na kom se vidi da prati novu sezonu ''Zadruge'' i to ni manje ni više nego svoju bivšu i očigledno neprežaljenu ljubav Mateju. Kako se vidi da je pratila Matijevićevo izlaganje o raskidu sa Anđelom, očigledno je da je Tara i više nego zadovoljna.

Foto: printscreen/instagram.com/tarasimov

Tara Simov prati Mateju Matijevića