ŠA PROGOVORIO O ODNOSU BIVŠE ŽENE I TOMOVIĆA! Razlupan sam, a Ivana mi je uzela 130.000 EVRA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.09.2021 | 21:13


Reper Nenad Aleksić Ša otkrio je detalje odnosa sa Tarom Simov, koliko pati i da li se kaje, a onda se dotakao i bivše žene Ivane i otkrio koliko je dobila para nakon razvoda.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Nenad Aleksić Ša otkrio koliko mu je Ivana uzela para

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša u neprestanoj je žiži javnosti, a sada je otkrio da li i dalje pati za Tarom, koliko mu je teško i da li se kaje, ali i detalje odnosa sa bivšom ženom Ivanom, kao i šta misli o spekulacijama da je u vezi sa Vladimirom Tomovićem.

Naime, Ša je priznao da za Tarom Simov i dalje pati, te da priče da ima novu devojku nisu istinite, jer je sve sveže, raskid koji je teško podneo, propali brak i sve ono što je iza njega kako on kaže. A prokomentarisao je i navodnu vezu Vladimira Tomovića i Ivane.

- Nemam šta da kažem, neka budu srećni. Ako su se našli, super. Mene ne pogađa ništa od toga, svako bira svoju sreću, svako ide svojim putem, a putevi su nam zapisani.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Nenad Aleksić Ša progovorio o Tari i Zadruzi 5

Reper je otkrio I da li je istina da on i Ivana ulaze zajedno u ''Zadrugu 5.''

- Nisam potpisao ugovor, ne ulazim u ''Zadrugu'', a pogotovo ne sa Ivanom - rekao je Aleksić, pa dodao da je Ivana nakon razvoda dobila 130.000 evra.