IVA GRGURIĆ ISKASAPLJENA: Pobednica Zadruge neuspešno sakrila KRVAVI detalj na telu i ZABRINULA SVE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 14.09.2021 | 14:33


Pobednica druge sezone rijalitija ''Zadruga'' Iva Grgurić, leto provodi u Dubaiju sa drugaricom, a sada je fotografijom na svom Instagram profilu zabrinula sve njene fanove, koji su primetili da Grugrićeva ima krvave ogrebotine po nogama koje je pokušala da sakrije.

Foto: youtube.com/Red Tv

Iva Grgurić krije posekotine po nogama

Pobednica druge sezone rijalitija ''Zadruga'', Iva Grgurić, samim učešćem je stekla veliku popularnost u javnosti, a onda je vrhunac slave dostigla kada je postala voditeljka jedne emisije, te joj je na društvenoj mreži Instagram porastao i broj pratilaca koji ona neretko obraduje fotografijama. Međutim, sada je svojom novom objavom mnoge zabrinula.

 

 

Naime, Iva je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je sa drugaricom u Dubaiju i to na vrhu obeležja grada, velelepnog zdanja, Burdž Kalifi. Grgurićeva je sedela, u beloj haljini, a nogu je prekrila rukom, ali jedan detalj nikome nije promakao.

 

 

Noga koju je pokušala da prekrije rukom je puna ogrebotina, reklo bi se svežih, i šire se uz nogu. To je zabrinulo sve njene fanove kojima nije jasno do čega ili koga je zadobila povrede i krvničke ogrebotine.

Foto: Instagram.com/iva_grgurić_official

Iva Grgurić ima na nogama krvave ogrebotine koje pokušava da sakrije