OTAC MAJE MARINKOVIĆ OČAJAN: Nakon što ju je Car pretukao, oglasio se Taki Marinković i otkrio sve detalje! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 30.08.2021 | 14:14


Taki Marinković se oglasio za Republika.rs portal i otkrio nam je šta on sve zna o napadu Filipa Cara na njegovu ćerku Maju Marinković. On nije krio da je šokiran kada je saznao od nas ovu informaciju, a imao je i jasnu poruku.

Foto: Republika.rs

Taki Marinković se oglasio o svađi Maje Marinković i Filipa Cara

 

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da su se Maja Marinković i Filip Car potukli, po pisanju portala Pink.rs, koji su došli u posed snimka, na kom se čuje kako zadrugarka bespomoćno urla, za naš portal se oglasio i njen otac Taki Marinković. 

Mi smo pozvali Takija, a on je bio vidno šokiran kada smo mu saopštili ovu informaciju, ali nije krio svoje mišljenje. On nam je istakao da ni ne veruje da su Maja i Car u vezi, ali da ne želi mnogo da komentariše dok se njegova ćerka ne oglasi. 

Foto: printscreen

Maja Marinković i Filip Car se potukli

 

- Vidite, ja nisam ni čuo za to, iskreno, sad prvi put čujem, mislim da je samo montaža u pitanju. Ja nisam ni siguran da su njih dvoje zajedno, prosto nismo ni pričali o tome. Ja sam dobio samo fotografiju njih dvoje iz Beča, to mi je ona poslala i to je sve - govori Taki, pa nastavlja:

- Drugom, ja sam odgovaran za Maju kada je u rijalitiju, kada je napolju, nju slobodno možete da pozovete da pitate šta ona ima da kaže na sve to. Ona jeste moja ćerka, ali ja u njene izbore partnera ne zalazim, to je njega stvar. Ona zna šta je najbolje za nju - ističe Taki

Podsetimo, Maja Marinković je po izlasku iz ,,Zadruge 4" prekinula romansu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a onda su krenule priče po gradu da je uplovila u vezu sa Filipom Carem. Dosta fotografija i snimaka su potkrepili ove sumnje, a čak su i neki njihovi prijatelji potvrdili vezu koju su krili od očiju javnosti. Međutim, izgleda da je Maja doživela ponovo ljubavni brodolom, pa je došlo do prekida veze sa Carem.