MINA I DALJE PATI ZA MENSUROM? Zadrugarka objavila VRELI SNIMAK iz kreveta u kom je spavala sa bivšim dečkom, OVIM potezom srušila internet! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 19.08.2021 | 08:10


Bivša zadrugarka Mina Vrbaški šokirala je pratioce na društvenoj mreži Instagram zbog poteza kom se niko nije nadao.

Foto: instagram.com/_mina.official__

Mensur ljubi Minu Vrbaški

 

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški objavila je vreli snimak na svom Instagram profilu, kako leži na krevetu i snima se u ogledalu koje se nalaze na plafonu apartmana.

Društvene mreže su se usijale od komentara da je svoj izgled dovela do perfekcije, a ono što je sve šokiralo jeste da se u istom tom krevetu i apartmanu tukla sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina i Mensur se svađaju

 

Naime, prošle godine, u ovo vreme Mina i Mensur su uživali u ljubavi, bar se tako činilo, dok njihovi problemi nisu zapravo isplivali u javnost, nakon čega je usledio i buran raskid, a potom je i reagovala policija, kako je zadrugarka ispričala tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga 4" u emisiji ,,Pitanja novinara". 

Dok su još bili u ljubavi, oni su uživali i baškarili se po luksuznim apartmanima, spa centrima, odakle su svakodnevno obaveštavali svoje pratioce kako uživaju. Tako su i objavili fotografiju koju su napravili na krevetu, a iznad njih na plafonu se nalazilo ogledalo. Istu takvu fotografiju Mina je napravila godinu dana kasnije, u istom apartmanu, na istom krevetu gde je nekada spavala sa Ajdarpšaićem POGLEDAJ GALERIJU