KARIĆ I JOVANA VREDNO RADE NA BEBI: Otkrivamo ISTINU o odnosu Osmana i misice nakon priča da će napustiti VILU NA ZVEZDARI! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 14.08.2021 | 08:52


Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić uživaju u ljubavi nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga", a sada otkrivamo i detalje o odnosu misice i njegovog oca Osmana Karića.

Ljubavni par koji je vezu započeo u rijalitiju ,,Zadruga 4" Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić uživaju u čarima njihove strasti i veze. I dok trenutno uživaju na primorju, odakle redovno objavljuju fotografije, mi smo došli do informacije da njih dvoje vredno rade na bebi.

Izvor blizak Jovani i Stefanu otkrio nam je da planiraju proširenje porodice. Dosta se spekulisalo o tome da li je Jovana u drugom stanju, a kada je ustanovljeno da nije, izvor blizak Kariću je otkrio da vredno rade na tome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

 

- Stefan i Jovana se toliko vole, uživaju kada su zajedno, što možemo i videti po njihovom ponašanju. Nemaju za sada neke velike svađe, nisam primetio ništa loše u njihovom odnosu, sve funkiconiše na bazi dogovora i super im je - rekao je izvor blizak Kariću, pa otkriva da vredno rade na potomstvu:

- Kariću je najveća želja da se ostvari kao otac, ali nigde ne žuri u tome. Mada, ja mogu da kažem da oni vredno rade na tom planu. Ne bih da me neko shvati pogrešno, ne držim im sveću, ali pogledajte ih, mladi, lepi, srećni, uživaju, pa stvarno zaslužuju da iz njihove ljubavi se rodi jedna beba. Ja navijam da bude naslednik! Osman bi sigurno bio preponosan na sina zbog prinove i sigurno da bi to unelo još veću radost u njihov dom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

 

Prethodnih dana se pokrenula tema da Osman Karić ne želi da vidi Jovanu u vili na Zvezdari, te da ona mora napustiti njihov porodičan dom, izvor za Republika.rs otkriva istinu o tome.

- Ma, kakvi, nema to veze sa vezom, Jovana i Osman se super slažu, mislim to se vidi na prvi pogledm. Jovana je jedina devojka koju Osman iskreno voli i prihvata, lepa, pametna, kulturna, obrazovana, prava devojka koja ide uz njegovog sina, zašto bi uopšte dolazimo do problema? - govori izvor blizak Kariću za Republika.rs.

POKRENULI ZAJEDNIČKI BIZNIS

Foto: Instagram

 

 

Rijaliti par Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić otvorili su na nagovor njihovih fanova Jutjub kanal, na kom su već objavili nekoliko privatnih snimaka. Oni su odlučili da se predstave publici napravi način, nakon što su izašli iz rijalitija ,,Zadruga" i shvatili koliku podršku imaju. Iako im je u početku bilo naporno da se naviknu na tehniku i uređivanje snimaka, Jovana i Karić uživaju u tome da sa fanovima podele njihove svakodnevnicu.