NAKON RASKIDA SA TAROM POZVAO BIVŠU SUPRUGU? Ivana Aleksić ovim potezom otkrila da ju je reper kontaktirao, pa priznala kako se oseća! (FOTO)


IZVOR: Ognjen Bogdanović - 12.08.2021 | 23:27


Bivša supruga Nenada Aleksića Ša na Instagramu je objavila stori koji je izazvao lavinu komentara, a mnogi su posumnjali da ima veze sa tim da ju je reper kontaktirao nakon raskida sa Tarom Simov.

Bivša supruga reprra Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić nakon razvoda svakodnevno pokazuje koliko uživa u svim čarima života. Dosta se spekulisalo o njihovom razvodu i sudskim ishodima, o kojima do sada ni jedno, ni drugo nisu konkretno pričali u medijima.

Poznato je da je nedavno posetila crnogorsko primorje i da je vrele letnje dane provodila kod bivšeg zadrugara Vladimira Tomovića, te da je uživala u čarima njegovih bazena. Kao veliki rijaliti neprijatelj Nenada Aleksića Ša, Tomović je u ekskluzivnom intervju pozvao Ivanu, nakon čega je otkrio da oseća prema njoj nešto više od prijateljstva.

Foto: youtube.com/avaz tv

Tomović i Ivana

Iako deluje da se razvod Ivane i Ša zaboravio, to nije istina, a dosta se spekuliše da je nakon raskida sa Tarom Simov ponovo stupio u kontakt sa bivšom suprugom. 

Sada je reperova bivša supruga objavila na društvenoj mreži Instagram stori koji je izazvao lavinu komentara. Naime, radi se o jednoj fotogorafiji, koja opisuje kako se trenutno oseća.

Foto: Instagram.com

Ivana

- Kako si?
- Evo, žurim
- glasio je odgovor.

Ovim potezom Ivana je ponovo pokrenula pitanje njenih emocija oko odnosa sa reperom, a da li je ovim potvrdila da ju je Ša kontaktirao procenite sami.