HOĆE DA SE UBIJE?! Miljana Kulić priznala: Znam da mi je potrebna PSIHIJATRIJSKA POMOĆ!


IZVOR: Republika - 12.08.2021 | 06:38


Miljana Kulić, bivša zadrugarka, progovorila je o zdravstvenom stanju svojih roditelja, pa otkrila kakve posledice ona ima zbog toga!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana je otkrila šta joj je najteže!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić ne prestaje da privlači pažnju medija što svojim ponašanjem, što svojim izborima, što teškom sudbinom.

Ova zadrugarka je za "Objektiv" govorila o zdravstvarnom stanju svojh roditelja i tom prilikom je otkrila čega se najviše plaši.

-Najviše sam zabrinuta za zdravstveno stanje mojih roditelja. Otkako sam izašla iz rijalitija, imam strahove da budem sa njima, bežim samo da se ne bih suočavala sa tim problemom i generalno sa celom tom istinom- počela je Miljana, pa dodala:

- Tata je trenutno jako loše. On je imao prvi stadijum raka grla, javio se na vreme, ali je upao u tešku depresiju i mrzovoljan je. Išao je na skener u Sremskoj Kamenici i tamo su videli da nema metastaza. Ne jede, ne izlazi iz kuće, pa se plašim da od toliikog ležanja ne dobije vodu u plićima. Mama je bolje, završena su zračenja i terapije i nadam se da će sve biti okej. Živim u konstantnom strahu da i kod jednog i kod drugog ne počnu metastaze. Psihički sam jaka da bih mogla to da preživim. Ja bih, ne razmišljajući o posledicama i bez obzira na to što imam dete, digla ruku na sebe i tu bi bio kraj. Svesna sam da sam bolesna i da mi je potrebna psihijatrijska pomoć.