KRISTIJANOV BRAT IZAŠAO IZ ZATVORA: Golubović se emotivnim rečima obratio njemu, a zbog PLJAČKE pumpe završio iza rešetaka! (FOTO)


IZVOR: Republika - 10.08.2021 | 07:54


Kristijan Golubović oglasio se na Instagramu povodom njegovog prijatelja Benjamina Spahovića, za kog smatra kao da mu je brat.

Foto: printskreen/kurirtv

Kristijan

 

Kontroverzni rijaliti učesnik Benjanim Spahović, koji se pojavio prvi put u rijalitiju ,,Parovi" izašao je nedavno iz zatvora na slobodu. Nekadašnji MMA borac teretio se za pljačku benzinske pumpe u Vogošći.

Banjaminov prijatelj Nedim je navodno pištoljem pretio radniku jedne pumpe, pa ga je primorao da otvori kasu i da mu novčanice ubaci u torbu, a potom ga je naterao i da otvori sef, iz kog je uzeo dodatnu svotu para. Za sve to vreme, kako su mediji pisali, Spahović je čekao u kolima da njegov prijatelj završi. 

Foto: instagram.com

Kristijan i Benjamin

 

Sada se prema oglašavanju Kristijana Golubovića može zaključiti da je bivši rijaliti učesnik izašao na slobodu, budući da planiraju da održe zajednički "lajv", a Golubović je jasno napisao na fotki da je Spahović pušten iz zatvora, što bez sumnje znači da je odslužio kaznu.

Brat izašao na slobodu! Pozdrav - napisao je Krisitjan na Instagram storiju.