IVANA JOJ JE PRUŽILA RUKU: Kristijan otkrio detalje SUSRETA Kristine i bivše supruge: CEO ŽIVOT ĆU PAMTITI TE SUZE!


IZVOR: Republika - 25.07.2021 | 06:21


Kristijan Golubović otkrio detalje susreta devojke Kristine i bivše supruge Ivane.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović sinoć je bio gost emisije ''Narod pita'' pa je otkrio da je devojku Kristinu Spalević upoznao sa suprugom Ivanom, koju je prevario u rijalitiju sa Spalevićevom, kao i ćerkom Verom, a priznao je da mu je ceo susret bio težak i potresan.

Kristijan je iskreno rekao da je nakon izlaska iz rijalitija otišao kući gde je nekada živeo sa bivšom suprugom i ćerkom, te da je kroz razgovor sa ručkom došlo do teme njega i njegovog učešća u ''Zadruzi'' kao i to gde je on nakon svega.

- Ceo život ću pamtiti te suze i kad je rekla: "Zašto si mi to uradio?". To je griža savest kada gledate osobu koja se nije ogrešila o vas, samo nije mogla da prati ritam mog života. Nije zaslužila da je osramotim javno. Vera je jako inteligenta i u školi je cimaju da tata ima devojku, a mama je proglašena za najbolju osobu. Tata sad ima devojku i to je bilo diskutabilno, ali posle 15 minuta dete oseti figuru zaštitinka, oca. Kupio sam joj lego kocke, pa smo slagali i otišao joj je um na lepšu i bolju stranu - pričao je Golubović, pa dodao da je došlo i do susreta Kristine i Ivane.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan o susretu bivše supruge i Kristine

Rekao je da je išao u školu ćerki da nešto odnese, a da ga je prethodno bivša supruga zamolila da je ne dovodi u neprijatne situacije, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao.

-  Padala je jaka kiša i ušli smo u zgradu, naišla je Ivana, ona nikad ne ide u pravcu te zgrade, desilo se kao zapisano. Ivana kao veliki čovek krenula je da nas pozdravi, Kristina se okrenula i otrčala na parking. Ivana je odmah meni rekla: "Zašto je pobegla?" Ivana je rekla da ne može da se zamisli, ona je majka, prosula mi njenu konzervativu u lice. Rekla je da je pozovem da ona nije monstrum, ja sam je pozvao, ona nije mogla da veruje. Ivana je pružila ruku i rekla joj da nije ljuta na nju nego na mene. U jednom momentu vidim da Kristina plače, rekla je da ako bi ikada poželela da odustane od mene to bi uradila zbog moje bivše žene, jer joj je toliko žao.

A onda je otkrio i da što se tiče Kristine oseća da je uz njega, da se prvi put oseća da je svoj na svome, te da nije zaljubljen, već da voli.