POJAVILA SE SANDRINA FOTKA NA KOJOJ NEMA GRUDI, ovako je Ninova ćerka izgledala dok nije UGRADILA SILIKONE!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 03.04.2021 | 21:30


Sandra Rešić ugradila je silikonske grudi pre tri godine zbog toga što su njene prirodne spale nakon što je izgubila trideset kilograma a mi vam donosimo fotke kako je izgledala bez veštačkih grudi.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Bivša zadrugarka Sandra Rešić smršala je 30 kg, pa je izgubila grudi...

Učesnica četvrte sezone rijalitija Zadruga doživela je velike transformacije kada je njen fizički izgled u pitanju. Iako je 2013. mislila da je dovoljno da dobro peva, uslov da postane Zvezda Granda bio je da se otarasi viška kilograma. 

Foto: printscreen

Da bi nadoknadila izgubljeno, morala je da ugradi silikone...

Ona je prema savetima Saše Popovića polako mršavila iz godine u godinu, i uspela je da skine čak 30 kilograma. Sa gubitkom kilograma javio se novi problem. Sandri su potpuno pale grudi i nije mogla da nosi ništa što je bilo dekoltirano. Ona je ugradila jaku četvorku, i nakon toga ja bila presrećna.

Foto: printscreen

Da li joj je ovaj estetski zahvat bio potreban?

Njene fotke na Instagrami nakon ugradnje silikona izgledaju moćno, seksi i izazovno, a malo ko se seća kako je Sandra izgledala bez silikona. Mi vam donosimo fotke aktuelne zadrugarke iz vremena kada je imala potpuno prirodne grudi, a na vama je da procenite da li je njoj ovaj estetski zahvat zista bio potreban.