PRETE MI SMRĆU ZBOG TARE I ŠA: Majka Simove van sebe od straha, moju ćerku su već kasapili, plašim se da će ovog puta proći JOŠ GORE!


IZVOR: Republika - 14.03.2021 | 11:09


Majka Tare Simov prestravljena zbog Tare i Ša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miroslava Simov van sebe od straha!

 Veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša već mesecima intrigira kako zadrugare, tako i publiku, a u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“, Miroslava Simov, zadrugarkina majka kaže da joj nije lako dok gleda svoju ćerku u zagrljaju sa oženjenim muškarcem. 

Kako nam je ispričala, zbog Tarine veze sa Ša, svakodnevno dobija pretnje smrću, a boji se da će najgore proći upravo njena naslednica po izlasku iz rijalitija.

- Moju Taru su jednom već kasapili satima, do iznemoglosti. Bojim se da će ovoga puta proći još gore, jer pretnje koje dobijamo od „druge“ strane su upravo takve - rekla nam je potresena majka i dodala:

- Ni moj sin koji ima ćerkicu od dve godine, ali ni ja, ne smemo da izađemo iz kuće. Ne znate kakve nam sve poruke šalju i kroz kakvu agoniju prolazimo zbog njene zabranjene ljubavi sa oženjenim muškarcem. Mi tu vezu ne podržavamo i ne odobravamo, sve dok se on ne razvede i zvanično ne postane slobodan muškarac - kaže Miroslava za „Alo!“ i dodaje:

 Bojim se da će se on na kraju pomiriti sa ženom i da će Tara ispasti gubitnik u celoj priči, a to nije nemoguće. Čula sam da mu je supruga i ranije praštala prevare, pa što ne bi i ovoga puta - pita se ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Ljudi se razvode i kada imaju po petoro dece, i to nije ništa neobično, ali ne odobravam ulazak u novu vezu dok se stara ne okonča. Taru sam vaspitavala da svom muškarcu uvek bude prva i jedina ili da bude sama, ali da nikada ne pristaje ni na šta manje. Ovo je Balkan, ovde se samo žena osuđuje, a nikada muškarac. Nju su svi razapeli, a njega niko - kaže očajna majka. Volela bi da dobije priliku da vidi ili čuje svoju ćerku, kako bi joj rekla par stvari.

- Rekla bih joj da je volim i da je lepa, ona bi shvatila šta to znači. Dovoljno bi joj bilo. Ne treba joj ova priča - naglašava Miroslava.

- Protiv Nenadovih godina nemam ništa, ne smeta mi razlika od 20 godina. Tara je dosta zrelija od svojih vršnjaka, pa uz nju i ide stariji muškarac, ali mi smeta njegov status. Inače, nešto mi kod njega ne pije vodu... Ne verujem mu kada je Tara u pitanju - kaže Tarina majka.