MILJANA RAZOČARANA U LJUBAV: Osećam se kao go*no zbog Danijela!


IZVOR: Republika.rs - 04.03.2021 | 18:45


Miljana Kulić vidno je razočarana nakon raskida kratke, ali vatrene veze sa Danijelom Višićem, te nije skrivala da je razočarana u ceo muški rod.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić razočarana u ljubav

Miljana Kulić i Danijel Višić više nisu zajedno, a u Zadruzi se još govori o njihovoj turbulentnoj vezi. Sada je zadrugarka odgovarala na pitanja za crnim stolom i nije joj bilo nimalo lako da prizna kako je izigrana.

Milan Milošević je sva ona pitanja koja je mnogobrojna publika postavljala za zadrugare, pročitao, a onda je usledilo jedno i za Kulićku koje ju je dotuklo:

 

-Kako se osećaš što te je Danijel zloupotrebio? - glasilo je pitanje.

-Ja sam totalno emotivno skrhana. Zbog svega sam takva, emocije su mi skroz... Ja idem sutra kod psihijatra, i kada me bude posavetovala, nadam se da ću da se oporavim. Ne znam kako se osećam, samo sam trebala da budem svesna gde sam ušla - počela je svoju ispovest Miljana, pa nastavila:

-Trebala sam da pročitam odmah neke stvari, a ne da tražim utehu u drugima, i da peti dan doživim ono što sam doživela. Nakon toga, tražila sam opravdanja za njega, mislila sam nije takav. Danas je izabrao Anu za osmi mart... Ne verujem u ljubav više, osećam se kao go*no. Poigrao se, a on se meni svideo, pričao je jedno za stolom, ja se taman obradovala da se neko normalan pojavio, a kad je Ivana otišla, rekao je da je Ivanu preboleo sa mnom, i da mu se nikada nisam ni dopadala. Rekao mi je da napadam ljude, pa mu ja objašnjavam, zašto i šta... Pa onda kako menjam raspoloženja, a sa njim sam bila nasmejana i vesela. Sve mi se skupilo - rekla je Miljana.