Anju vređali zbog Zadrugovizije: Da nemaš tange niko te ne bi ni prepoznao!


IZVOR: Republika - 04.01.2021 | 18:57


Zadrugari danas biraju najbolje izvođenje na sinoćnoj Zadrugoviziji. Iako su pojedini imali prilike da pohvale pobednički nastup, neki su se odlučili za druge kao najbolje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anja Todorović

Pominjali su i sujetu, koja je ovoga puta bila na najvišem nivou, zbog čega je došlo do pojedinih sukoba prisutnih. Naredni zadrugar koji je imao priliku da komentariše, bila je Anja Todorović.

- Meni je sada krivo, jer se osećam kao da nisam bila u nijednoj grupi. Rialda jeste pevačica, ali... - počela je Anja.

- Bravo Anja, to sam ja hteo da kažem! - rekao je Vladimir.

- Ja jesam bila tu statista. Mislim da je dosta ljudi to bilo, ali se moje ime nije spomenulo. Vidim koliko me cenite i poštujete. Biću pristrasna, i glasaću za Cveleta - rekla je Anja, a Rijalda je pokušala da je ohrabri:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Cvele u klinču sa Erminom

- Ja njeno učešće i ostalo ne osporavam. Ja prva nisam htela da nastupam, ali eto. Meni je njena podrška značila. Držala sam je na bini za ruku, i bila mi je tu - rekla je Rialda.

Ipak sve je kasnije preraslo u ozbiljan sukob, te su se Cvele i Ermina Pašović posvađali, tokom koje su pale i teške uvrede:

- Zašto da spominju Anju Cvele, šta je ona doprinela? - pitala je Ermina, a Cvele joj je odgovorio.

- Maloumni ološu, glupa si ko ku*ac! - dodao je Cvele.

 - Šu*ak bi prodao za riijaliti, ološu jedan! - rekla je Ermina, a potom vređala i Anju:

-Tvoja devojka je nebitna. Niko je ne bi ni prepoznao. Prepoznaju je samo kad se kine u tange i pokaže šu*ak - rekla je ona, a Anja se rasplakala.