ŠOK! KAKO JE MARKO NA OVO PRISTAO: Luna daje ime bebi koje je planirala sa Slobom


IZVOR: informer, Republika - 20.10.2020 | 06:32


Luna Đogani želi da bebi koju će roditi Marku Miljkoviću da ime koje je smislila sa bivšim ljubavnikom Slobom Radanovićem! Pobednica "Zadruge 2" tek što je u nedelju objavila da je trudna, a već ima spisak imena za dete i na tom spisku su ista ona koja je u rijalitiju planirala sa folk pevačem.

Foto: instagram.com/luna_djogani

Marko i Luna

- Za dečaka mi se sviđa ime Luka jer volim kratka imena. I Marku se dopalo! O tome smo odavno pričali i složili se - kazala je Luna, koja je i u ženska imena uvrstila jedno koje je trebalo da dobije njena i Slobina ćerka:

- Volela bih da se beba, ukoliko bude devojčica, zove Mia. Pored toga mi se dopadaju i Lana, Hana... Kratka i neobična. Kao i moje.

 

 
$bp("Brid_03175072", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

 

Na opasku novinara da je ime Lana i Mia odabrala sa Radanovićem, kratko je objasnila:

- To nema nikakve veze sa Slobom, iako sam s njim pričala o tim imenima.

Zanimljivo je da je ova imena u "Zadruzi 1" zapravo odabrao Radanović, a da se Luna samo složila sa njegovim izborom. Iako je pevač tada bio u braku sa Kijom Kockar, tokom rijalitija su pričali o bebi.

- Volim muško ime Luka... Od ženskih mi je lepo Mia - rekao je tada Sloba, na šta se Luna nadovezala:

- I meni! Rodiću ti bebu! Možda budu blizanci, dečak i devojčica.

Foto: Instagarm.com/printscreen

Sloba Radanović

Kako joj se san da Slobi rodi blizance nije ostvario, Luna je utehu našla u Miljkoviću. Ona se sa njim smuvala u drugoj sezoni popularnog rijalitija, a u nedelju mu je pred kamerama rekla da je u drugom stanju. Rijaliti zvezda je snimala svog verenika u trenutku kada mu je dala test za trudnoću u ruke, a video je objavila na zajedničkom "Sikter tjubu".

Pre nego što je lepu vest saopštila milionima ljudi, Luna je obavestila prvo svoju porodicu. Budući deda Gagi Đogani kaže da je presrećan.

 

 
$bp("Brid_03175054", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"224"});

 

- Budan sam od šest ujutru, nisam mogao da spavam od uzbuđenja! Ceo dan u nedelju je planirala da mi kaže da je trudna. Slala mi je poruke da me voli i govorila da će uveče doći kod mene. Bila mi je čudna. Onda me je oko 19.30 nazvala i rekla: "Ne mogu da izdržim, moram da ti kažem da sam trudna." Bio sam u pozitivnom šoku. Odmah sam se spakovao i otišao kod nje. Čestitao sam i budućem zetu! On je i dalje zbunjen, kao što sam i ja bio kad sam saznao da ću dobiti Lunu - priča Gagi.

Na pitanje kako komentariše to što će Luna bebi dati ime o kom je pričala sa Slobom, denser odgovara:

- O tome će odlučivati ona i Marko. Samo znam da ću biti najbolji deda na svetu!