Kristijan udario na Rešićkinog mrtvog oca: Pokojnog Nina sam vadio iz svinjca, nema kome nije dugovao!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 09.10.2020 | 03:25


Kristijan Golubović udario je na Sandru Rešić, pa isprozivao njenog pokojnog oca Nina Rešića, tvrdeći da ga je "vadio iz svinjca jer je bio u dugovima do guše".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sve je počelo kada je momak sa vrelog asfalta počeo da provocira pevačicu "Granda" kako se trljala o polni organ Milana Jankovića Čorbe, posle čega je ona skočila kao oparena i obojici uzvratila još brutalnije.

Kristijan: Ova pevačica je patološki zaljubljena u Čorbu, on joj trljao ku*ac o bulju. To Tomović ne radi, on njih kao poštuje, ali Čorba je je*ač, on voli da je draži.

Sandra: Čorba, za ovo što kažeš sve lažeš, za Kristijana me boli dupe. O mene nisu trljali ku*ac, niko nikada! Ti si jedan paćenik koji živi Kristijanov život. Bio si dobar dok nisi krenuo s njim da se družiš. Sram te bilo, Čorba, sad si ti kao mangup?! A ti Kristijane, odakle tebi pravo da se meni tako obraćaš, nemoj da mi se obraćaš više.

 Kristijan: Sandra, Čorba ti je trljao ku*ac o bulju

Čorba: Trljao sam te, svi znaju.

Kristijan: Ja sam njenog oca vukao iz svinjca. Nema kome nije dugovao pare. Bio je propalitet!

Sandra: Pu*i mi ku*ac, lažni mafijašu! Pi*ko jedna, sramoto jedna, ženu kući imaš, a vataš Aleksandru za sise!

Sandra: Puši ku*ac, lažni mafijašu. Pi*ko jedna, ženu kući imaš, a vataš Aleksandru za sise


Pevačica je nakon toga izletela iz Bele kuće i stala pored kapije, gde je u suzama komentarisala celu situaciju.

- Pustite me svi na miru, ja nisam nikakva kurvetina! Ja nisam neko koga će neko da spreči u svemu! On samo laže, ništa nije preživeo, on sve laže. On samo hvata klinke - zaključila je Sandra.

Miljana: Zolo lopove, deda te jurio puškom da te ubije

Miljana Kulić ispričala je da njen verenik Lazar Čolić Zola zamalo nije stradao kada ga je deda jurio s puškom jer mu je krao jabuke. Poznata Nišlijka svako malo otkrije neke nove detalje vezane za dešavanja iz spoljnog sveta u kojima je glavni akter zadrugar iz Dervente.

- Ko ti je rekao da si pošten? A što si krao? Rekao si mi da si išao da kradeš jabuke i da te deda od 70 godina jurio puškom. U tom duksu si plakao na poligrafu i folirao se, kao tebi je bilo mnogo teško - siktala je Miljana.