(FOTO 18+) BACIĆETE PEGLU! Rafal uvreda u privatnim porukama: DOĐI DA MI GUTAŠ, PROBAJ MOJU S*ERMU!


IZVOR: Republika - 15.09.2020 | 12:46


Filip Mijatov je pre dva dana nakon višesatnog pokušavanja da pobegne iz rijalitija, diskvalifikovan iz "Zadruge 4". Kako je diskvalifikovan i prošle sezone, tako je njegov dug dupliran i sada iznosi 100.000 evra.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević i Filip Mijatov

Mijatov je jasno rekao u lajvu na svom Instagramu da nema šanse da plati toliki dug, jer navodno nije zakonski da bude zatvoren.

On je juče u lajvu osuo paljbu po voditelju Milanu Miloševiću govoreći da je on upravo razlog njegovog izlaska, a da njihova netrpeljivost datira od davnih dana, svedoči i njihova rasprava koja je desila u maju kada su uputili rafal uvreda jedan drugom preko privatnih poruka. 

Filip je ipak odlučio da to posle njegove diskvalifikacije ugleda svetlost dana i svi to vide, pa je njihovu prepisku objavio javno na svom Instagram storiju.

Foto: Instagram/printscreen

- Da veliš mami da sv**i po brkovima. - napisao je navodno Milan.

- Baš si originalan jadniče jadni. - odgovorio je Mijatov.

- Dođi da nam sv**iš svima, nedelja je. Da se malo osladiš. Promeni malo, probaj i tuđu spermu, ne samo tatinu - nastavio je navodno Milan sa uvredama, koje se nisu zaustavljale na obe stran

- Pu*i k*rac onako slatko kako voliš. Pu*i k*rac. Dođi da mi gutaš spermicu - nije prestajao Milan sa provokacijom.

Foto: Instagram/printscreen

- Nagutaćeš se ti kada se dohvatimo - odgovorio je kratko Filip.

Koji je razlog njihove rasprave i da li je posredi provokacija i neki događaj u pozadini i ko je glavni krivac, nije poznato, ali je mnoge iznenadilo ovakvo Milanovo ponašanje, te sumnjaju u verodostojnost prepiske.

Milošević se i dalje nije oglašavao po pitanju ovoga.