GAGIJEVA SESTRA UZIMALA NOVAC OD FANOVA?! Đogani progovorio o svemu, krenuo kod psihologa!


IZVOR: Star - 07.08.2020 | 07:54


Nakon što su se pojavile optužbe da je Nađa Đogani, Gagijeva sestra, navodno uzimala novac od bratovljevih fanova, oglasio se i Gagi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gagi i Nađa

- Ja sam moju sestru Nađu zadužio da bude u kontaktu sa fanovima koji budu želeli da mi pošalju neku garderobu, da to urade preko nje. Ona je to uzimala i meni slala. Novac sam joj rekao da ne uzima i ona to nije smela da uzima - izjavio je Gagi i dodao:

- E, sad, ja se stvarno ograđujem od tih devojaka koje su otvarale i vodile moje stranice i uzimale novac od pojedinaca kako bi organizovale glasanje za mene. Niti znam ko su te devojke niti me to sada zanima.

- Ne želim da istražujem. Deset meseci tamo sam bio zatvoren, em me dočekao hladan tuš da je neko pokrao pare od mojih fanova. Još ja da vraćam tuđi novac. Ma haos u glavi", dodao je Đogani za "Star" prenose mediji i nastavio:

- Uplatio sam deset tretmana kod psihologa na jednoj privatnoj klinici. Već sam bio na dve seanse i moram da kažem da se već sad bolje osećam, prijaju mi ti razgovori. Vidim da mi pomaže da se vratim u normalu.

 
$bp("Brid_96784795", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"224"});