Srpski telegraf otkriva ko će biti zvezde nove zvezde spektakla na TV Pink: Tajni spisak učesnika Zadruge 4!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 23.05.2020 | 03:35


Čelnici televizije Pink na velikim su mukama, ali je estrada na još većim jer su nezamislivo unosne novčane ponude za učešće u "Zadruzi 4 - all stars", koja će početi u septembru.

Foto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6

Zadruga

Srpski telegraf otkriva imena koja će se naći na listi 40 najvećih rijaliti-zvezda, koje su u prethodnim sezonama rijalitija "Farma" i "Zadruga" intrigirale javnost.

Izvor blizak produkciji otkriva da je skoro izvesno učešće ljutih protivnica starleta Stanije Dobrojević i Tamare Đurić. Pevačica Katarina Živković, koja je pobedila na "Farmi 3", takođe je u opticaju, kao i političar Marijan Rističević, te pevači Miloš Bojanić, Zorica Marković, Zorica Brunclik i Bebi Dol, koje je "Farma" etablirala kao rijaliti-zvezde.

- Kaća je posle "Farme" skroz promenila život i više nije ona skromna devojka kakva je bila. Sada može ukoštac da se uhvati i sa starletama jer izgleda odlično, a sigurna je u sebe jer peva kao zmaj, te za nju nema zime. Nju samo koči njena ljubavna veza, ali verujem da će uspeti da sredi probleme i uđe u "Zadrugu 4" - otkrio je izvor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga

Što se tiče pomenutih starleta, političara i pevača, produkcija već uveliko radi na tome da ih privoli da se pojave u najgrandioznijoj sezoni rijalitija "Zadruga".

- Sa Stanijom i Tamarom produkcija već vodi razgovore, a na redu za sastanke su pevači. Uslovi koje su pripremili za sve njih su više nego fantastični, tako da će i onima koji do sada nisu razmišljali o tome biti teško da kažu ne - tvrdi izvor blizak produkciji.

Foto: Instagram/youtube

Sloba, Kija i Luna ponovo u klinču

Mitrovići ne žale novac da privole rijaliti-zvezde koje su napravile najveće skandale, zavrzlame i ljubavne trouglove u prethodnim sezonama, pa vode pregovore sa zvezdama prve "Zadruge", bivšim supružnicima Slobodanom Slobom Radanovićem i Kristinom Kijom Kockar, kojima je rijaliti doneo razvod, ali i enormne boljitke u životu, kao i skok na estradi.

Luna Đogani i "Zadruga" su kao kokoška i jaje, te jedno bez drugog ne mogu, tako da je njeno učešće u četvrtoj sezoni izvesno.

Inače, mnoga imena koja su obeležila tri sezone "Zadruge", ali i sve sezone "Farme", sada su u pregovorima sa Milicom i Željkom Mitrovićem. Već je izvesno da će se u Belu kuću useliti najkontroverzniji zatvorenik u Srbiji Kristijan Golubović i rijaliti-veteran Miroslav Miki Đuričić jer su potpisali ugovore sa Pinkom na obostrano zadovoljstvo.

Foto: printscreen

Šešelj će sa Vendi napraviti opasan šou

Ukoliko mu zdravstvena situacija dozvoli, i političar Vojislav Šešelj pojaviće se u "Zadruzi 4". Bivši haški zatvorenik već ima rijaliti-iskustvo, a njegova učešća su obeležili i brojni skandali, a Kristijan je saslušavan u policiji nakon priznanja Šešelju da je trebalo da ga ubije.

Šešelj je poznat i po ljubavnoj aferi sa skandaloznom Vesnom Vukelić Vendi, koja je takođe jedna od potencijalnih zvezdi "Zadruge 4", pa nema sumnje da bi bilo zanimljivo gledati taj elokventni dvojac u klinču, verbalnom, ali i u onom drugom.

Među potencijalnim zvezdama nove "Zadruge" nalazi se i sadašnji voditelj "Zadruge" Milan Milošević, koji je, kao predstavnik sedme sile, u rijalitiju uspeo da se izdvoji od svih svojih kolega po spretnosti da, takoreći, neprimetno zamuti vodu, odnosno da napravi šou kroz izazivanje različitih sukoba i zanimljivih odnosa među cimerima u prvoj "Zadruzi" i da sa svima ostane u korektnim odnosima. Na spisku potencijalnih učesnika su i bivši bračni par Marina Perazić i Ivan Fece Firči, koji su pre 10 godina učestvovali u drugoj sezoni "Farme", Dragan Marinković Maca, Goca Božinovska, Jelena Golubović i mnogi drugi.

Foto: instagram.com/majanikolic_singer

Maja će pomrsiti račune mnogima

Skandaloznoj pevačici Maji Nikolić ponuda za "Zadrugu" odlično je došla jer je, uprkos raskošnom glasu, već dugo u zapećku estrade. Maja u rijalitiju pliva kao riba u vodi jer se u svađama odlično snalazi, a koliko je iritantna bila učesnicima rijalitija u kojima je učestvovala toliko je bila zanimljiva gledaocima kraj malih ekrana

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Miljana: Praviću šou sama

Miljana Kulić ne dovodi u pitanje svoje učešće u rijalitiju, te nam je već otkrila da je pregovarala sa Milicom Mitrović.

- To je moj posao jer nigde kao u rijalitiju ne možeš da zaradiš veliku sumu. Svom sinu Željku sam i otac i majka i moram sama sve da obezbedim za njega. Ulazim sama u "Zadrugu 4", razgovarala sam sa Milicom i dogovorile smo se. Biću sama u "Zadruzi 4" jer ja nisam Luna, pa da mi treba muškarac da bih bila zanimljiva. Za razliku od nje, ja sama pravim šou - rekla je Miljana.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Sukob influensera u Imaginarijumu

Takođe, kao potencijalni učesnici na dugačkim tajnim spiskovima čelnika ružičaste kompanije jesu i blogerka Zorana Jovanović Zoranah, jutjub-zvezde Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, i ljubavni par Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, omiljeni kod mlade generacije kao Breskvica i Vojaž. Baka Prase i Vojaž vode rat mesecima unazad kako putem društvenih mreža tako i putem medija, te će njihovo suočavanje u Imaginarijumu biti pun pogodak.