Oglasila se Čolakova majka nakon što je uživo videla dramatičan raskid Ivane i Baneta: Iznela šok informacije o nesuđenoj snajki


IZVOR: Pink.rs - 20.04.2020 | 14:46


Bane Čolak nije poverovao u informaciju da ga je Ivana Krunić ostavila, koju je dobio sinoć u emisiji "Pitanja novinara". Ipak, danas mu je brzo sve postalo jasno kada je Ivanu Krunić ugledao na video-pozivu i čuo njene reči.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane i Ivana

Ivana mu je bez dlake na jeziku sve sasula u lice - između ostalog priznala mu je da je od nje pretvorio zombija, da ju je izmanipulisao, te da je pregledala sve video snimke i sama se uverila u razloge zbog kojih su njeni roditelji otpočetka bili protiv te veze.

Banetova majka Jasmina je ranije priznala da ne može ni da nasluti koji je razlog ovakve Ivanine odluke, a sada, kada je imala priliku da uživo isprati njihov dramatičan razgovor i raskid, utiske je sumirala:

- U šoku sam! Ne znam šta da mislim... Uvek sam je izdvajala od svih devojaka. Drago mi je da mu je bar u oči rekla šta je imala. Počinjem da sumnjam da sada i dalje radi samo na marketingu i sopstvenoj promociji, jer i loša reklama i loša priča je dobra reklama, što me donekle razočarava. Sada više mislim o mom sinu i vremenu koje je pred njim u rijalitiju. Svakako, Ivana je u biti dobra i lepa devojka, a rijaliti se igra i napolju, izgleda. Svako dobro joj želim - bilo je sve što je Jasmina imala da kaže.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jasmina Čolak