Zolin menadžer otkriva za Republiku: Bolest ne bira, Miljana će morati na DNK test!


IZVOR: M.M - 12.10.2019 | 20:00


Učesnica Zadruge 3, Miljana Kulić, postala je glavna zvezda rijalitija otkako se saznalo da je trudna po drugi put. Od tada njen životu u rijalitiju postaje kao španska serija. Povodom spekulacija da Miljana ne nosi dete Lazara Čolića Zole, ekipa portala Republika.rs kontaktirala je njegovog menadžera i druga Bobana Majstorovića, kako bi čula njegovo mišljenje.

Foto: Instagram.com/zola_dj_/Youtube.com/Zadruga Official

Boban, Zola i Miljana

Boban nije želeo preterano da otkriva da li sumnja u to da Zola nije otac Miljaninog deteta, i da je Kulićeva pored Zole imala još nekog partnera, ali je dao dobar šlagor povodom cele situacije time što je rekao da će Miljana morati da uradi DNK test koji će otkriti pravu istinu.

- Smatram da se dosta prašine diglo oko te trudnoće, to je trenutno tema broj jedan u Zadruzi 3 i svi koji imaju bilo kakve veze sa tim dolaze do izražaja, na ovaj ili onaj način. Nisam ginekolog, te vam ne mogu dati svoje mišljenje, a isto tako nisam držao sveću Miljani Kulić tokom njenih seksualnih aktivnosti, tako da zaista nisam kompetentan da dam svoj sud o tome ko je potencijalni otac - rekao je Majstorović  i indirektno naveo da je sve plod mašte Bojana Tomovića, s kojim se Miljana družila preko leta, tvrdi da je dete njegovo, ali i navodi da učesnica rijalitija mora da abortira, jer, kako kaže, njegov potomak može da nasledi bipolarni poremećaj s kojim se pevač već godinama bori.

Foto: instagram.com/zola_dj_

Boban i Zola

- Moje skromno mišljenje je da postoji tendencija da pojedini ljudi po svaku cenu žele da budu u žiži javnosti, pa onda daju svakakve izjave za medije. U svakom slučaju, ne želim da grešim dušu, bolest ne bira ni mesto, ni vreme, možda su to samo nuspojave bipolarnog poremećaja i psihičke nestabilnosti - rekao je Boban Majstorović.

- U svakom slučaju, DNK test je neizbežan i tada će se sve saznati - završio je Majstorović za Republika.rs.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola

Podsetmo, nakon Zolinog ulaska u Zadrugu, usledio je bojkot Miljanine majke zbog trudnoće, nagovaranje da abortira, a Zolu su kasnije stavili na poligraf.

Zola se i dalje raspravlja sa Marijom kako bi popustila i dozvolila svojoj ćerci da bude s njim u braku, a potom i uživa u Derventi u zajedničkom životu i to sve sa malim Željkom, Miljaninim sinom kojeg je dobila iz veze sa Ivanom Marinkovićem u rijalitiju "Parovi".

Foto: instagram.com/zola_dj_

Boban i Zola

Međutim, njihovoj sreći još mnogo toga stoji na putu.  Pored Tomovića, u medijima se oglasio i izvesni kuvar Mile Mirković iz Krčedina koji tvrdi da je on otac deteta Miljane Kulić, a sve je priznao pevaču u poruci.