Haos u najavi: Ana i David potrošili sav novac od rijalitija, moraju opet "Zadrugu 3"?!


IZVOR: Pink.rs - 01.09.2019 | 15:00


Kada se završila druga sezona Zadruge Ana Korać i David Dragojević su započeli zajenički život i uprkos tvrdnjama mnogih da će se nakon što potroše pare od Zadruge rastaviti, pošto oboje vole da žive luksuzno, to se nije dogodilo.

Foto: instagram.com/___californication

David i Ana...

Čini se da je njihova ljubav sve jača iz dana u dan, a oni se ne boje da to pokažu putem društvenih mreža. Dragojevića vrlo često nazivaju muškom sponzorušom koja je sa Anom da bi trošila njen novac, a sa druge strane mnogi su tvrdili i da će Ana ostaviti Davida Dragojevića jer je navikla na momke koji mogu da joj pruže mnogo više.

Njih dvoje su o ovome progovorili:

- Ne pogađaju me ti natpisi, jer to nije istina, neka pišu šta hoće. Naravno da imam svoj novac i da zarađujem - rekao je David.

Ana tvrdi da je potrošila sve pare od honorara i da tu David nema šta da troši. 

- Potrošila sam sav honorar koji sam imala, a David tu pametno razmišlja i pametno troši. Čak je uspeo da me u nekim stvarima usmeri kako da trošim novac - ističe Ana.

Foto: instagram.com/david__dragojevic_official

David i Ana...

Oni su ranije govorili da nikada više neće ući u Zadrugu, ali se njihovo mišljenje naprasno promenilo, tako da su najavili mogućnost za ulazak u Zadrugu u trećoj sezoni.

Da li će činjenica što su ostali bez novca, oslabiti njihovu pregovaračku poziciju u odnosu na produkciju, pa neće moći da postave svoje zahteve? Ostaje da vidimo.