(VIDEO) Borba za sina: Dragana Mitar stigla u Centar za socijalni rad bledog i smrknutog lica!


IZVOR: Republika - 17.07.2019 | 10:34


Popularna učesnica Zadruge 2 Dragana Mitar danas je stigla u Centar za socijalni rad kako bi se sastala sa svojim bivšim suprugom Sinišom radi odluke o starateljstvu nad zajedničkim detetom.

Foto: Republika

Dragana Mitar stiže u Centar za socijalni rad...

Mitrova je užurbanim koracima ušla u Centar smrknutog i bledog lica ne obazirući se na novinare. Kako je poznato, tražiće puno starateljstvo nad sinom jer smatra da Siniša nije adekvatan da brine o detetu. 

Podsetimo da je tokom njenog boravka u rijalitiju Siniša prevario Draganu sa drugom ženom i ona je nakon izlaska iz Zadruge okončala svoj brak sa njim. S obzirom na to da Siniša nije tako lako prihvatio prekid bračnog odnosa, Dragana je tvrdila da joj je on pretio i čak je i fizički zlostavljao, pa je ona bila prinuđena da zatraži javno pomoć i zabranu prilaska. 

Foto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic

Tvrdi da je suprug je zlostavljao i pretio smrću

Kada je Dragana obelodanila sve šta se dešavalo između njih, policija je u najkraćem roku reagovala da je zaštiti. Kada su videli koliko sve to traje, odmah su došli kod nje i saslušavali je tri sata. Ona je njima dala sve dokaze koje poseduje u vidu snimaka i prepiski u kojima joj navodno preti smrću. 

Siniša Dragutinović završiće u zatvoru ako prekrši meru koju su mu odredili policije i tužilaštva!