(VIDEO) Luna nasrnula na Staniju: Moja majka je meni rekla šta ste Marko i ti radili!


IZVOR: Republika - 06.07.2019 | 23:30


Dok je ceo studio aplaudirao Aleksi Saviću koji je nakon 10 meseci uspeo da sačuva vezu sa svojom devojkom iz spoljašnjeg sveta, na Rajskom ostrvu je došlo do svađe.

01.20h- U toku je svađa Lune Đogani i Stanije Dobrojević koja je nastala jer je blogerki majka kazala da je Miljković starleti iz Rume nosio džakove sa garderobom. Luna je napala Staniju koja se branila:

- Mislila sam da si devojka sa stavom. Samo želiš da budem tužna, a ja ulazim u studio kad izađem i postajem zvezda - govorila je Luna.

Foto: Prntscrin

Sve se orilo od njihove svađe...

- To su tvoji filmovi u glavi. Tvoj dečko i ti me ne zanimate- branila se Stanija. 

- Ja to tebi ne bih uradila, mislila sam da imaš stav. Mama mi je sve rekla! A ti si klošarka. Povredili ste me, ali me niste uništili- nastavljala je Đoganijeva.

Foto: Prntscrin

Luna poludela pa urlala na Staniju...

01.05h- Dušica je dobila kovertu i odmah je pozvala Ognjena da mu saopšti ko je sledeći ko će napustiti "Zadrugu 2".

Ognjen je zamolio Aleksu, Staniju i Maju da ustanu, a obzirom na to da je Dobrojevićeva izjavila pre nekoliko sati da ona još neće ispasti, Ognjen ju je ponovo pitao:

- Ne, nije trenutak da izađem- samouvereno je kazala Stanija i bila je u pravu jer je Aleksa Savić bio sledeći koji se oprostio sa cimerima s kojima je proveo 10 meseci u rijalitiju.

Foto: prntscr Pink TV

Maja Marinković i Aleksa Savić