Anabela napravila plan da odvoji Lunu od Marka: Atijasova sve organizovala!


IZVOR: Puls - 01.07.2019 | 10:18


Anabela Atijas ne želi da prizna da joj se veza njene ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića nimalo ne dopada, i uzdržana je po pitanju komentara o potencijalnom zetu. Međutim, iako ne daje izjave, ona je skovala pakleni plan kako da Miljkovića zauvek ukloni iz života svoje ćerke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Magazin In

Anabela ima plan kako da odvoji Lunu od Marka...

- Anabeli se Marko Miljković kao potencijalni zet uopšte ne dopada, jasno je protiv te veze, ali ne želi još javno da se izjašnjava pošto se i te kako opekla prošle godine kada je Luni delila savete za Slobu Radanovića i petljala se u njihov odnos. Ispala je najveći krivac za tu katastrofu od veze, pa sad pokušava pametno da odigra - otkriva izvor blizak ovim osobama.

Foto: printscreen/TVPink

Sve je smislila... Atijasova

- Hoće da usmeri Lunu u estradne vode i ljubavni plan, na kom je očito neuspešna, skloni iz njenog fokusa. Zato odmah po završetku "Zadruge 2" njih dve idu u Makedoniju kako bi snimila prvi singl i izbacila ga krajem leta - dodao je izvor.

- Nakon toga želi da sa Lunom ode u Grčku bez Marka i tamo se odmore i naprave plan za nove radne pobede - otkrio je izvor.