Slao fotke polnog organa da bi dobio patike, bio u šemi sa verenicom pevača: Aleksandra otkrila sve Davidove tajne!


IZVOR: Republika - 30.06.2019 | 09:52


Aleksandrine komentare da se David dopisivao sa jednim pevačem sa kojim je imao aferu sa fotografijama zapamtili su mnogi, a sinoć tokom "Pitanja novinara", Subotićku su zamolili da objasni svoje optužbe protiv Dragojevića

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ispričala sve o njegovim perverzijama... Aleksandra i David

Međutim, Aleksandra je to demantovala. Ona je objasnila šta je mislila pod tim, te je obelodanila da se Dragojević dopisivao sa verenicom poznatog pevača. Nakon toga ispričala  je i da je imao skandal sa devojkom iz butika koja mu je poklonila patike zbog fotografija koje joj je poslao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slao fotke na kojima je nag samo da bi dobio patike... Aleksanda raskrinkala Davida

- Ja sam rekla da su oni bili u šemi, ali da se dopisivao sa verenicom jednog poznatog pevača. Ne mogu da se setim pevača, niti da se setim imena, ali možete videti u pratiocima kod njega. A što se tiče erotskih fotografija, posedujem kakve god želite. U više poza, u ogledalu, iz svakog ugla. Video sadržaj nemam, ali imam fotografije, bio je moj momak i verenik, to sam rekla zato što me je isprovociralo kada je rekao da nije imao video s*ks sa mnom, ali pošto kaže da nije imao sa mnom, onda ću ja to izbaciti, baš me briga. To šta ćete vi videti, videćete sve! - otkrila je Aleksandra. 

- Kad sam bio mlađi, ja sam to slao svima. Ja sam se sa tom devojkom dopisivao pre Aleksandre, ja se sa njom nisam video nikada - pravdao se Dragojević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pravdao se da je tada bio mlad... David i Ana

- Ima neka devojka koja je prodavala patike, koja je nešto sapunjala mačora... Ja sam se tim fotografijama krstila. Jeste zaista! Ja sam otišla sa jednim drugom u kafić jednom i dođe mi da uđem kod njega na Instagram, i vidim da se dopisivao sa jednom devojkom koju je pitao za neki model patika i ja šaltam i onda sam videla njegove slike iz svakog ugla. I ja ga nazovem i pitam šta to radi, kad sam videla taj izraz, kad nisam umrla od smeha - dodala je Subotićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Urnisala Davida... Aleksnadra pričala sve čega se setila

- Slao si fotografije za patike - vikala je Ljuba Pantović.

U svađu se uključio i Lepi Mića koji je napao David, tvrdeći da je on lažov, pa je istikao da postoje još gore stvari koje je Dragojević uradio, koje će tek izaći na videlo.