Odluka je doneta: Bivši sponzor Ane Korać stiže za dva sata!


IZVOR: srbijadanas.com - 21.05.2019 | 17:38


Biznismen iz Londona i bivši dečko, ili kako ga neki nazivaju sponzor Ane Korać, već nedeljama unazad privlači ogromnu pažnju javnosti.

Foto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Filip i Ana...

Filip je prošle subote gostovao u šimanovačkom studiju i odgovarao na pitanja novinara vezano za njegov odnos sa atraktivnom zadrugarkom, a kako je najavljivao, trebalo je i da postane učesnik ovog rijalitija. 

Ipak, do toga nije došlo, a Mijatov je odlučio da nastavi sa svojim svakodnevnim životom i obavezama. On je na svom Instagramu objavio da se trenutno nalazi na aerodromu Nikola Tesla i da odlazi u London, pa su ga novinari kontaktirali kako bi saznali da li će se vratiti u Beograd i koji je razlog njegovog iznenadnog napuštanja naše zemlje u jeku skandala koji je napravio svojim izjavama o Koraćevoj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Korać...

- Idem u London ali samo na nekoliko dana, zbog posla. Vraćam se u Beograd naravno, nisam nigde pobegao, to mi je samo dva sata vožnje - rekao je kroz smeh Filip .

Da li će se Mijatov pojaviti na vratima Bele kuće za nekoliko dana, kada ponovo bude posetio našu prestonicu ostaje da vidimo.