Zola bacio kolica Miljanine bebe, a koristio je i travu: Šokantne izjave Marije Kulić tresu Srbiju!


IZVOR: Republika - 15.05.2019 | 19:04


Majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija uznemirila je javnost izjavama da je njen zet pokazao nasilničko ponašanje tokom boravka van rijalitijha prema njenom unuku Željku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana plakala dok je slušala majku...

Marija je tokom gostovanja u radio "Amneziji" ispričala šta se događalo kada su Miljana i Zola napustili "Zadrugu 2" i svojim izjavama iznenadila sve:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola je samo nemo sedeo i slušao Mariju...

- Pravo lice je pokazao kada su izašli. Lift nije radio u zgradi, on je bacio kolica i ljuljašku, kad je meni to Miljana rekla ja sam htela da ga išutiram. Nije brinuo o detetu, mnogo me je razočarao. Trebali su da krenu kod nas, on je u naletu besa bacio kolica i bacio ljuljašku, onu ležaljku u kojoj pije mleko dete - pričala je Marija kroz suze pa dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana preplakala dok je Marija gostovala u radio "Amneziji"...

- On konzumira travu, i to mnogo. To se dokazalo i kada je on izašao. Kada je dobio telefon, on je počeo da kuka, traži i moli za travu. On ne može bez toga. On je dete bez oca, njega čuva samohrana majka. Miljana je sažaljive prirode, a to nije dobro za nju. Kada sam ušla ovde u "Zadrugu", ja sam rekla da je Zola David broj 2, on je koristio Aleksandru, tako je i Zola Miljanu. Ostavio je jer je znao da ona posle rijalitija neće izaći sama, zato je on njoj govorio da želi da žive zajedno - pričala je AMrija, a njenu ispvest slušali su i Miljana i Zola.