Marko na ivici suza otkrio da voli Lunu: Bojim se!


IZVOR: Republika - 01.05.2019 | 16:07


Marko Miljković slomio se danas u Rajskom vrtu tokom razgovora sa Drvetom mudrosti i tom prilikom priznao da je i dalje zaljubljen u Lunu Đogani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Raskinuli, a sada pate... Luna i Marko

- Ja još nisam račšistio u glavi, jedno priča moje srce, drugo moja glava, imam borbu sa samim sobom. Sve što bih rekao sad ne znam da li bi mogao da objasnim ljudima svoje pravo stanje kako se osećam. Mogao bih da pričam, ali da ne bih stvarao zbrku možda je najbolje da prođe još neko vreme i da se razbistri moj um - pričao je Marko, a zatim dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko priznao šta oseća prema Luni...

- Volim je još uvek, ali ne znam. Trenutno kako se osećam, potiskujem emociju, želim da nestane. Ne bih da plačem, ali ne osećam se dobro i to je to. Njoj neke stvari ne odgovaraju kod mene, meni kod nje, ako nastavimo samo bi pravili veće probleme, vidim neslaganje između nas dvoje. Najbolje je da se ohladimo i da ne idemo u tom smeru- izjavio je Miljković i dodao da čak ni Maja Marinković nije kriva za krah njihove veze:

- Da je to sve između nas fukcionisalo kako treba jedna Maja nam ne bi mogla ništa. Ali jednostavno nije i završilo se kako se završilo. Svaki naš razgovor ode u pogrešnom smeru. Ja ne vidim ni jedan da je otišao u pravom, opet kažem pričamo različitim jezicima. Ne bih da otvaram srce, trenutno se borim sam sa sobom - pričao je Marko otvoreno u rajskom vrtu.