Karađorđe je gej zaljubljen je u Davida! Pantovićka iznela šokantne tvrdnje o nekadašnjem suprugu pre "Zadruge"!


IZVOR: Marko Đedović - 30.04.2019 | 09:37


Ljuba Pantović, aktuelna učesnica "Zadruge 2" i majka Aleksandre Subotić, tvrdi da je njen bivši muž i otac njenih ćerki gej!

Foto: e-stock

Ljuba Pantović...

Kako rijaliti ekskluzivno saznaje, Ljuba se pre ulaska poverila bliskom prijatelju da je Karađorđe Subotić naklonjen istom polu, te da je gej-afere imao i u toku svog boravka u zatvoru. U prilog ovim tvrdnjama, Rijaliti je došao i do ekskluzivne prepiske Ljube i njenog prijatelja u kojoj ona piše da je njen bivši homoseksualac.

- On blokirao ribe, hahahah? Pa dobro, one ga i ne zanimaju, hahahhaha. Šupak-meraklija. A ja sam šampionka za ceo svet, dok je on buljaš za isti taj svet - jedan je deo prepiske do koje smo mi došli, a nakon toga i saznali šta je Pantovićka još pričala o svom bivšem.

Pantovićka: Njega ribe ne zanimaju, on je šupak-meraklija

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tvrdi da joj je bivši suprug naklonjen muškarcima...

- Ja sam oduvek sumnjala iako mi je bilo veoma teško da to sebi nekada priznam jer sam ga volela. Kad upadnem u očaj, sebe sam tešila i vadila iz tih stanja time što sam ja šampionka i sportista za ceo svet, dok je on za isti taj svet robijaš i šupak. Utehu sam često pronalazila u ćerkama. Mislim da je zaljubljen u Aleksandrinog verenika Davida Dragojevića (tada kada je Pantovićka pričala, njih dvoje su bili zajedno, prim. aut.) i da nije Aleksandre, oni bi se smuvali. Dvoje su se tako smuvali - rekla je Ljuba bliskom drugu koji nam je sve preneo.

Podsećanja radi zadrugarka je pri samom ulasku u Imaginarijum napala bivšeg supruga, a njihov sukob i dalje traje, tako da nam ostaje da pratimo i očekujemo nove detalje i iznošenje još situacija iz zajedničkog života bivšeg bračnog para.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

On je moja najveća greška!

Ljuba je rekla u jednom trenutku u toku zučne rasprave sa bivšim da joj je on najveća greška koja joj se desila u životu.

Dodala je i da jedino bolesnik kao on može izjaviti da je majka ljubomorna na ćerku, pogotovu što je ona kao majka brinula o odrastanju te iste dece, dok je on bio po zatvorima i glumio mafijaša.

- Karađorđe je moja najveća greška. To je čovek koji me najviše mrzi. Suluda je izjava jednog oca da je majka ljubomorna na ćerku.