Šokantno Biljana Dragojević: Dok sam ja čuvala Magdalenu, ona je išla da se viđa sa oženjenim čovekom!


IZVOR: Republika - 19.04.2019 | 17:46


Aleksandra Subotić teško je prihvatila činjenicu da ju je njen bivši verenik David Dragojević ostavio u rijalitiju, a onda i zbog toga što je sa starletom Anom Korać naočigled cele Srbije počeo da razmenjuje nežnosti i sa kojom je uplovio u ljubavnu vezu.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Neposredno pred ulazak u "Zadrugu 2" Aleksandra Subotić je upoznala oženjenog biznismena sa kojim je ušla u ljubavnu vezu, što je veoma razočaralo Davidovu majku, Biljanu Dragojević koja je bila uz nju po izlasku iz rijalitija.

- Od raskida Davida i nje sam maksimalno bila uz Aleksandru i Magdalenu, postavila sam se sa neke ženske strane. Kada mi je rekla da ulazi u 'Zadrugu 2', posavetovala sam je da ga ne napada, da se ne svađaju, ipak iza njih je veza od dve godine i nikada se ne zna gde to vodi. Nije me poslušala, šokirana sam stvarima koje izgovara i lažima, prema Davidu se postavlja baš kao Ljuba prema Karađorđu. Zaista je bezobrazna i počela je da gazi sve pred sobom. Uporno govori neistine - poručila je Biljana pa dodala:

Foto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ

- Odvratno mi je to što je prokomentarisala to da je Lazar zaljubljen u Davida i što ide na te gej stvari. Očigledno ne misli na mene i nije joj stalo šta ja mislim. Povređena žena se brani svim mogućim sredstvima i ja mislim da je ovo deo njene osvete što je David sa Anom. Najnormalnije sam je primila u kuću, laži su da je davala novac za hranu i da je renovirala Davidov lokal. Aleksandra je po izlasku iz 'Parova' potrošila 10.000 evra koje su joj fanovi dali, ja nisam ulazila u Davidove i njene finansije. Optužuje njega da je trošio više, ali i to je neistina, kao i informacija da je uložila u lokal koji David iznajmljuje- rekla je Biljana za beogradske medije.

Foto: instagram.com/biljanadragojevic1967

Biljana Dragojević...

Biljanu je najviše povredilo što je Aleksandra jako brzo uplovila u novu vezu sa oženjenim čovekom:

- Saznaće se sve, ja sve znam već. Znam ko je čovek, poznajem i njegovu ženu. Mislim da mu je supruga već čula sve što se dešava, tvrdi Biljana, pa nastavlja: Mislila sam da će ona biti drugačija, da će malo da se promeni. Krivo mi je što optužuje Davida i što je tolika žrtva ispala, a eto, kako je mogla tako brzo sve da preboli? Posle manje od mesec dana od raskida sa Davidom je našla drugog. Otišla je na večeru, a ja sam čuvala Magdalenu. To se ponavljalo, nisam htela da pitam gde je i sa kim. U Novom Sadu svi poznaju Davida, nju su videli i sve se saznalo, samo što ja nisam htela da komentarišem sve do sada.