Miloš Bojanić ulazi u "Zadrugu"


IZVOR: E. S. T. - 27.08.2017 | 20:15


Kako se približava početak spektakularnog rijalitija "Zadruga", tako se pojavljuju i nova imena učesnika koje ćemo gledati narednih devet meseci. Srpski telegraf donosi ekskluzivnu informaciju da je poznati pevač i rijaliti-igrač Miloš Bojanić jedan od njih.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Miloš Bojanić

- Bojanić je nakon dužih pregovora pristao da uđe u "Zadrugu" i tako pokuša drugi put da izađe kao pobednik rijalitija. Bojanić je tražio posebne uslove za ulazak, a produkcija mu je, znajući da je njegovo ime pravi pogodak za ovaj šou, sve ispunila. Miloš je negodovao najviše oko dužine trajanja ovog rijalitija, ali očigledno da je honorar i taj problem rešio, priča naš izvor i dodaje:

- Pošto Miloš zna da ga mnogi optužuju da je imao posebnu taktiku u "Farmi", gde je pobedio, te da mnogi misle da je od sebe namerno pravio žrtvu, rešio je da ovaj put igra posve drugačije - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Inače, Miloš se već poverio drugarima da će najveći problem imati sa Macom Diskrecijom i Saškom Karan, jer su mu one veoma iritantne i zna da će prve početi da ga provociraju. Ali, on i za njih ima načina da ih razoruža.

Bojanić je već okusio sreću rijalitiju Farma, gde je bio na meti mnogih pa su njegove svađe sa farmerima ostale upamćene.