Luna progovorila o se*su sa Gastozom, Marko joj poručio: Nećeš moći da se družiš sa njim, smetaće mi!


IZVOR: pink.rs - 21.03.2019 | 09:43


Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani

Nenad Marinković Gastoz i Luna Đogani...

Pitanje je bilo upućeno Luni Đogani i odnosilo se na to što se Milanu Petkoviću poverila i priznala mu da jedan dečko ima posebno mesto u njenom srcu, a mislila je na Nenada Marinkovića Gastoza.

- Da li možeš i smeš da kažeš koja osoba će uvek imati posebno mesto u tvom srcu? - pročitao je voditelj pitanje za Lunu. 

- Gastoz. Ali ne u ljubavnom smislu. Ja sam prolazila krož težak period i kako je on bio tu za mene u svakom smislu i ja to njemu nikad neću moći da zaboravim. Ja imam svog dečka, ali on će uvek biti u mom srcu i Marko to zna - odgovorila je Luna.

Foto: printscreen/TVPink

Luna Đogani...

- Znam da joj znači, ali da ima posebno mesto u srcu, to ćemo morati malo da prodiskutujemo, jer znam da su imali nešto - rekao je Marko.

- Mi nikad nismo bili zajedno, imali smo seks - javno je priznala Luna.Mi nikad nismo bili zajedno, imali smo seks - javno je priznala Luna.

Foto: printscreen/TVPink

Marko Miljković

- Ti sa njim nećeš moći da nastaviš da se družiš kad izađemo, meni će to smetati - zapretio je Marko.

Ovo priznanje šokiralo je mnoge zadrugare, a kako će uticati na odnos Miljkovića i Đoganijeve, pratite u daljem toku Zadruge.