Vladimir: Gagi, ti si raspali silikonjar! Đogani: Je*i fuksu Staniju, moju ćerku ne možeš!


IZVOR: N. Marić - G. Doljančević - 20.02.2019 | 04:35


Dečko starlete Stanije Dobrojević i bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2" Vladimir Tomović zamerio je denseru Gagiju Đoganiju što je izjavio da ga je njegova ćerka Luna Đogani odbila, pa je odlučio da mu surovo uzvrati.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Iznervirao ga Gagi...Vladimir Tomović

Naime, Tomović je densera nazvao "raspalim slikonjarom", što je razbesnelo Đoganija, koji mu je poručio da može samo da sanja da bude sa njegovom ćerkom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija i Vladimir...

- Poslali su mi klip gde Gagi Đogani, gospodin koji je priznao da je lečeni narkoman, kaže: "Vladimira je odbila moja ćerka". Gospodine Đogani, vodite računa da vam se te tetovirane obrve ne razmažu po čelu. Obratite pažnju na silikone u ustima i puder - napisao je na društvenim mrežama Tomović, a zatim je zapretio Luninom ocu:

Nakon što je poznati denser izjavio da je njegova naslednica odbila Crnogorca, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" ga brutalno izvređao

- Ne uzimajte u usta mene, gospodine Đogani, nego povedite računa o sebi i vašem fizičkom izgledu jer, na vašu žalost, estetska hirurgija je napredovala mnogo više od medicine, pa manjak mozga nadoknadite plastičnim operacijama - zaključio je Vladimir, usput se izvinjavajući svojim pratiocima što je, kako je sam napisao, "spao na nivo ovog bezmozgovića i prokomentarisao ga".

Međutim, nakon Gagijeve javne prozivke, denser se toliko iznervirao da je u sukob sa Tomovićem umešao i Staniju Dobrojević.

Tomović: Gospodine Đogani, vodite računa da vam se te tetovirane obrve ne razmažu po čelu

Foto: instagram.com/gagidjogani

Isprovocirao Tomovića... Gagi Đogani

- Vladimir je pokazao svoje pravo lice kada je nasrnuo na Aleksandru Subotić. On je poznati grubijan i svi znaju da je bio i privođen zbog nasilničkog ponašanja. Fali mu rijaliti i radi sve kako bi skrenuo pažnju na sebe. Moja Luna ga je odbila i to ga boli jako. On može da je*e samo fuksu Staniju i njoj slične, a moju ćerku nikada neće moći ni da pipne. Za njega su te istrošene matore devojke koje neće niko, a izgleda da on mašta o klinkama. Nije mu lako, jer misli da je šmeker, a zapravo ga niko neće - kaže Đogani i ističe da ga nisu potresle Tomovićeve uvrede.

Foto: instagram.com/gagidjogani

Brani ćerku.. Luna i Gagi

- Ja sam mnogo stariji od njega, a izgledamo kao vršnjaci. Njegove prozivke me nimalo ne dotiču! Može samo da lupeta, a njegove izjave niko ne uzima za ozbiljno jer je on propali sportista i rijaliti-igrač. Šta god da je radio, propalo mu je. On je luzer - zaključio je Gagi.