(VIDEO) Slomiću ti svaku kosku u telu: Pavle uputio ozbiljne pretnje Ša zbog "zlatne ribice"!


IZVOR: Republika - 15.02.2019 | 10:18


Svakog četvrtka zadrugari imaju priliku da gledaju video-snimke i tako vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša...

Na jednom od snimaka imali su priliku da čuju kako Pavle Jovanović i Bane Čolak ogovaraju repera Nenada Aleksića Ša. Pavle je Ša nazivao pogrdnim imenima, pa mu je on žestoko odgovoro:

- Čovek koji gleda iz tuđe glave. Pretače gorivo iz jednih kola u druga. Mangup koji radi na baterije. Sa Banetom nemam šta. Nemaš za benzin. Klošar, mangup. Ako zbog nečega jedva čekam da izađem, onda je to zbog tebe. Slikaću te, snimaću te i okačiću na jutjub. Dečko mene stalno komentariše. Izuzetno glup dečko, ja nemam šta da pričam sa njim. Kreten! - pričao je besno Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ozbiljne pretnje...Pavle Jovanović

- Sačekaću te, kunem ti se. Toliku volju imam da ti slomim svaku kosku u telu. Ja bih te ovde razbio, ali ne mogu. Kunem se - poručio je Pavle reperu.

Netrepeljivost između njih dvojice zadrugara je nastala zbog Dragane Mitar, ali ona nije želela da komenariše njihovu svađu.

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Opasna zavodnica...

U jednom trenutku su se uneli jedan drugom u lice, uputili niz uvreda, i umalo je došlo do fizičkog okršaja ali je obezbeđenje odmah pritrčalo kako ne bi došlo do većeg sukoba.