Gagi: Marko se kocka i pije, pa se ljuti na Lunu!


IZVOR: Mediji,Republika - 01.02.2019 | 09:09


Luna Đogani i Marko Miljković stavili su tačku na svoju dvonedeljnu vezu, da bi se sada pomirili. Nakon svađe koja je izbila pre dve noći, kada je Miljković blogerku najstrašnije izvređao poručivši joj da je majmunica i da puši ku*ac, Lunin otac Gagi Đogani ostao je u šoku.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Gagi Đogani...

Poznati denser smatra da oni, ukoliko se ovako nešto ponovi, nemaju šta da traže više zajedno, a pronašao je i razlog Markovog nedžentlmenskog ponašanja.

- Jasno mi je da se sve desilo zbog kocke i alkohola. Ne znam da li se Marko kocka napolju, ali to što je izgubio novac sigurno je uticalo na njegovo ponašanje prema Luni, ali i alkohol. On je malo nezgodan kad popije i dobro je što se izvinio Luni. Ako bi se ovakve situacije nastavile, ne bi trebalo da se pomire, po mom mišljenju. On se dosad dobro pokazao, ali definitivno se s devojkom tako ne razgovara - ogorčeno je poručio Gagi i priznao da mu nije lako da gleda ovakve scene.

- Kad gledam takve momente u kojima je Luna, budem pod tenzijom. S njene strane je sve bilo OK u noći kad su se posvađali, dobro je odreagovala, ali sve to s Markove strane je bilo nepotrebno - kategoričan je Đogani.