TUŽNE VESTI ZA FANOVE "IGRE PRESTOLA" Hitno se oglasio čuveni DŽON SNEŽNI - ovo je sve RAZOČARALO!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 10.04.2024 | 11:40


Popularni glumac saopštio tužne vesti fanovima popularnog serijala!

Foto: Screenshot: Youtube
TUŽNE VESTI ZA FANOVE "IGRE PRESTOLA" Hitno se oglasio čuveni DŽON SNEŽNI - ovo je sve RAZOČARALO!

Fanovi epske-fantastike sa nestrpljenjem iščekujui drugu sezonu serije "Kuća zmaja", prednastavka planetarno popularne "Igre prestola". Prva epizoda druge sezone najavljena je za 16. jun 2024. godine, a fanove popularnog serijala sačekala je i tužna vest.

Foto: youtube.com/Game of thrones

Druga sezona "Kuće zmaja" startuje u junu

Naime, franšiza "Pesma leda i vatre", kojoj pripadaju "Kuća zmaja" i "Igra prestola", trebalo je da dobije još nekoliko serija. između ostalog, radilo se i na nastavku priče Džona Snežnog, kog je u "Igri prestola" igrao Kit Harington.

Ipak, Kit je u razgovoru sa "ScreenRant" tokom promocije svog novog filma "Blood for Dust", rekao da se više ne radi na ovom projektu, koji je bio u razvojnoj fazi. Harington je istakao da se nada da će se u budućnosti opet raditi na ovom projektu.

Foto: Screenshot: Youtube

Kit Harington saopštio da se serija o Džonu Snežnom neće snimati

- Zapravo, nikada nisam pričao o seriji, jer je bila u razvoju. Nisam hteo da procuri da se razvija i nisam hteo da ljudi krenuo sa teorijama da budu uzbuđeni oko toga ili da jednostavno mrze tu ideju, kad se serija možda nikada ne bi ni dogorila. Jer, u fazi razvoja gledaš svaki ugao i gledaš da li će se to isplatiti... - rekao je Kit za gorepomenuti medij, pa dodao:

- Trenutno se ne isplati. Serija trenutno nije u razvoju jer nismo mogli da pronađemo pravu priču, za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Stoga smo zasad odlučili da prestanemo da radimo na njoj. Možda će doći vreme u budućnosti kad ćemo joj se vratiti, ali trenutno ne. Stoji na polici kao ideja - ispričao je popularni glumac, što je razočaralo fanove serijala.

BONUS VIDEO: