"FEDERALCI SU SVUDA, DECI SU STAVLJENE LISICE": Reper 50 Cent ISPROZIVAO odbeglog Pi Didija nakon JEZIVIH optužbi! EVO GDE SE KRIJE!


IZVOR: Milica Bobinac - 26.03.2024 | 12:00


Javnost se ne smiruje nakon pretresa luksuznih vila repera osumničenog za trgovinu ljudima.

Foto: shutterstock
"FEDERALCI SU SVUDA, DECI SU STAVLJENE LISICE": Reper 50 Cent ISPROZIVAO odbeglog Pi Didija nakon JEZIVIH optužbi! EVO GDE SE KRIJE!

Slavni reper i producent Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi, osumnjičen je za trgovinu ljudima zbog čega su pripadnici Odeljenja za unutrašnju bezbednost Sjedinjenih Američkih Država tokom jučerašnjeg dana pretresli njegove vile u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju, piše Dejli mejl.

Specijalci naoružanim dugim cevima upali su u reperove luksuzne vile i izveli dvojicu muškaraca sa lisicama na rukama. Kako prenose svetski mediji, najmanje dve osobe, za koje se veruje da su Kombsovi sinovi, uhapšene su tokom pretresa kuće repera u naselju Holmbi Hils u Los Anđelesu, a Kombs nije bio prisutan dok su vršeni pretresi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

 

Ovim povodom na društvenim mrežama oglasio se reper 50 Cent koji nije štedeo kolegu Pi Didija.

Ovo s*anje je postalo stvarno, federalci su svuda, deci su stavljene lisice - napisao je 50 Cent uz snimak Kombosva dva sina - Džastina i Kinga.

Uz objavu iz svetskih medija u kojoj se tvrdi da je Pi Didi pobegao privatnim avionom na Zelenortska ostrva u severnom delu Atlantskog okeana u regionu zapadne Afrike, budući da između Sjedinjenih Američkih Država i Zelenortskih ostrva nije potpisan ugovor o izručivanju, 50 Cent je napisao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

 

- Sve sam vam rekao, ali niko nije slušao!

Mediji prenose da je policija pretresla Didijeve kuće u Kaliforniji i Floridi te da su, dok su agenti peške obilazili posed, helikopteri leteli oko kuće. Nekoliko ljudi ispred Didijeve kuće je ispitano, a Page Six prenosi da je reper uočen kod aerodroma Majami-Opa Loka, te da se nalazio u privatnom avionu kada su ga zaustavili.

Poslednjih nekoliko mjeseci Pi Didi je dobio nekoliko tužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima. Poslednja u nizu bila je tužba producenta Rodnija "Lili Roda" Džonsa, koji je tvrdio da ga je reper zlostavljao kada su radili na njegovom albumu "The Love Album: Off the Grid".

 

BONUS VIDEO: