BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA U "ČUVARIMA PLAŽE", OBOLELA JE OD RAKA, OBRIJALA GLAVU: Potresan video iz porodičnog doma kida dušu, EKSTREMNO se ugojila!


IZVOR: Republika/O. B. - 15.03.2024 | 19:45


Popularna glumica iz čuvene serije ,,Čuvari plaže" saznala da ima rak, pa promenila život iz korena.

Foto: Instagram.com,YOUTUBE / BAYWATCH MONTAGES
BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA U "ČUVARIMA PLAŽE", OBOLELA JE OD RAKA, OBRIJALA GLAVU: Potresan video iz porodičnog doma kida dušu, EKSTREMNO se ugojila!

Glumica koju smo gledali u planetarno poznatoj seriji "Čuvari plaže" kao Samer Kvin - Nikol Egert (52), nedavno je otkrila da joj je u decembru 2023. godine otkriven rak drugog stadijuma.

Zanosna plavuša koja je rame uz rame sa Pamelom Anderson stala pred kamere, morala je da obrije glavu u toku lečanja od raka, što je i javno pokazala na društvenim mrežama. Nikol je u intervjuu za magazin "People" otkrila da se pre dijagnoze ugojila 11,5 kilograma, da je osetila bol u levoj dojci, nakon čega je odlučila da se obrati lekaru. Posle mamografije i tri biopsije, lekari su joj saopštili tužne vesti. POGLEDAJ GALERIJU

 

Nikol je početkom decembra za magazin "People" ispričala kako je mislila da su njeni simptomi znakovi menopauze. U oktobru prošle godine je, kaže, osetila "užasan bol" u levoj dojci. Nakon što je otkrila kvržicu tokom pregleda, nazvala je lekara.

- Stvarno je pulsiralo i bolelo. Odmah sam otišla svom lekaru opšte prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled - ispričala je Egert. Mamografski pregled i tri biopsije utvrdili su da ima rak dojke.

Foto: www.profimedia.rs

Nikol Egert

 

Egert je izjavila da je odlučna u nameri da pobedi bolest i da će se suočiti sa operacijom, hemoterapijom i zračenjem. Uz podršku prijatelja i zajednice, nada se da će uspeti da prevaziđe izazove koji je očekuju u borbi protiv raka dojke.

Nikol Egert je otvorila svoje srce i podelila svoju borbu sa javnošću, ističući važnost redovnih medicinskih pregleda i podrške u teškim trenucima.

BONUS VIDEO: