MEGAN MARKL OTVORILA INSTAGRAM PROFIL: Evo zašto se razlikuje od svih drugih poznatih ličnosti


IZVOR: Republika/A.N. - 14.03.2024 | 21:32


Megan Markl se vraća na Instagram sa novim obrtom

Foto: Tanjug/AP
MEGAN MARKL OTVORILA INSTAGRAM PROFIL: Evo zašto se razlikuje od svih drugih poznatih ličnosti


Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, vratila se na Instagram, ali sa jedinstvenim obrtom. Umesto tipičnog profila poznate ličnosti, pokrenula je novi Instagram nalog za svoj brend životnog stila - Američka Rivijera Orhideja. Ovaj potez predstavlja značajnu promenu dok Megan ulazi u svet preduzetništva i razvoja brenda.

Pogled u Meganin svet

U nedavnoj Instagram priči, Megan je podelila video koji prikazuje kako aranžira buket belih ruža i kuva, uz pesmu "I Wish You Love" Nensi Vilson. Ovaj intimni pogled u njen svakodnevni život pruža lični dodir, dajući njenim pratiocima ukus onoga što mogu očekivati od Američke Rivijere Orhideja.

Foto: instagram

"Priča" na Instagramu koju je objavila Megan

 


Američka Rivijera Orhideja je proširenje Meganinog prethodnog lifestyle bloga, Tig, koji se fokusirao na teme poput hrane, mode i opšteg životnog stila. Nakon njene veridbe sa princem Harijem, Tig je obustavljen, praveći put za ovu novu avanturu. Brend će biti usredsređen na dom, vrt, hranu i opšti životni stil, kako je izvestio Harper's Bazaar.

Foto: instagram

"Priča" na Instagramu koju je objavila Megan

 


Bliski prijatelj Megan otkrio je prošle godine da radi na stvaranju nečega sigurnog i trajnog, slobodnog od bilo kakve povezanosti sa kraljevskom porodicom. Ovaj uvid nudi svežu perspektivu na Meganin pristup njenom brendu, naglašavajući autentičnost i nezavisnost u njenoj novoj avanturi.

Meganin povratak na Instagram sa brendom vođenim svrhom odražava njen angažman u izgradnji značajnog i uticajnog prisustva izvan njenih kraljevskih veza. Dok započinje ovaj novi put, njeni pratioci s nestrpljenjem očekuju jedinstvene ponude životnog stila koje će Američka Rivijera Orhideja doneti na sto.

BONUS VIDEO